utkuaydin12
iyikus.com Üyesi
Arkadaşlar muabbet kuşu kafesi kaç yıl sonra değiştirilmelidir? Şuan kafesi 2 yılın üstüne biraz geçti duyduğuma göre üstüne pas vs. oluşabiliyormuş. Ne yapmamız gerekir
Son düzenleme:
Ben de aynı şeyi dedim ya zaten. Ümit abinin önermediği dedim ya. Aynı şeyi söylüyorum ben de. Hepsi kaplama.Kaan bunların hepsi aynı! Nikel = galvaniz = krom = pirinç = Hepsi kaplamadır.
Ben de aynı şeyi dedim ya zaten. Ümit abinin önermediği dedim ya. Aynı şeyi söylüyorum ben de. Hepsi kaplama.
Üstte attığım galvanizli kafestir.Peki yukarıda attığınız linkteki kafes galvanizli midir? Bir kafesimi değiştirmeyi düşünüyorum.
Arkadaşlar bu kafesi bu satıcıdan aldım. Satıcının günahını almak istemiyorum ama üstünde hafif paslanma ve tellerin birinde kuş dışkısı gördüm. Sanki daha önce kullanılmış gibiydi, iade talebi oluşturdum pazartesi günü kargoya vereceğim. Tavsiyem en azından bu satıcıdan almayın. Zaten kafes 1 kuşun yaşayabileceği cinsten değil, çok büyüktü. Ölçüleri de tahmin edememişim.Kuş Kafesi Ürünleri & Malzemeleri - GittiGidiyor
Kuş Kafesi fiyatları ve kuş kafesi modelleri GittiGidiyor'da! Aradığınız kuş kafesi binlerce model seçeneğiyle kategorimizde sizleri bekliyor.www.gittigidiyor.com