Muhabbet Kuşu Kanadında Tırnak Çıkması

iremmmkk

iyikus.com Üyesi
2D36B602-BDA8-4C49-BE40-76CEA19BF303.jpeg

Hocam daha önce de yazmıştım şişkinlik için bugün detayli incelediğimizde kanatta tırnak fark ettik resmini de ekledim Adanada birkaç yere sordum temizleyecek bir veteriner de bulamadım tanıdığı olan varsa ulaşırsa çok memnun olurum. Bu tırnak normal midir ilk defa görüyorum çok kendine dokundurtan bir kuş değil fark edememişiz. Fransız tüy Hastalığına sahip eğer tüyleri için de önerebileceğiniz takviye var mıdır sipariş edeceğim

Onlar tırnak değil hocam. Apse gelişmiş kanatta. Şekli tırnak gibi sadece. Tecrübeli üretici vardır mutlaka adanada araştırın. Onlar da yapabiliyor.

Tüyler için önerdiğim takviyeler.

- Kanatlıoil prozim plus ( probiyotik )
- Kanatlıoil vitabol ( multi vitamin )
- prolive ( probiyotik )
- Depovit Aminovit ( aminoasit )
- Oilmix-S ( kompleks yağ karışımı )
- Depovit multimineral ( kırmızı toz diye geçer )
Son 3 ürünü karadeniz pette bölünmüş olarak bulabilirsiniz güvenilir sitedir. Diğerleri kanatlıoil sitesinden ve altay ecza deposundan da prolive edinirsiniz. - 2 adet 20-25 cc lik suluk da alın en küçük boy yani.

Ürünlerin Kullanımına gelince ;
Probiyotikleri 1 gün prozim ertesi gün prolive olacak şekilde her gün kullanın. Sadece oilmix günü başka bir şey katmayın suya. 25 cc suya 5 damla

Vitabolü haftada 2 kez ( örn p tesi perşembe günleri ) 25 cc 5 damla

Aminovit'i yine haftada 2 kez ( örneğin salı, cuma ) 25 cc 5 damla

Oilmix'i ilk ay haftada 2 kez kullanın. örneğin ( çarşamba , pazar ) Sonraki aylar haftada 1 kez 25 cc 2 damla

Multi minerale gelince. O suya katılmaz alacağınız suluklardan birinin alt haznesini doldurup asın kafese ihtiyaç duydukça tüketsin. Sürekli kafeste olsun. Sadece antibiyorik tedavi olursa çıkarın bitince geri takın.
Su her gün değişmeli ve suluk deterjansız yıkanmalı. Vereceğiniz Su klorsuz olmalı.
Ürünleri kullanmaya başlamadan tünekte bir videosunu çekin saklayın o videoyu. Ara ara gelişmeleri yazın mutlaka ve 3 ay sonra tekrar video çekin. Günde 1 çay kaşığı keten tohumu 2 çay kaşığı kendir tohumu da verin.

Geri