öncelikle herkese merhabalar, benim 6 aylık olmak üzere, evde/elde doğmuş sağlıklı tatlış bir muhabbet kuşum var. 1 ay önce kadar tüy değişimine girdi, (hala daha üzerinde ufak ufak tüpler bulunmakta) 2 gün önce sağ kanadında ufak açık yara gibi bir görüntü keşfettim ve uçuşunda da farklılıklar gözlemledim. Uçabiliyor ama uçarken yükselmekte veya konmakta zorluk çekiyor gibi görünüyor. Bir uçmadan sonra tekrar uçmak istemiyor. (normalde kafesinin kapısını açar açmaz uçmak için can atar ama şimdi kapısını açtığımda masanın üzerine atlıyor, uçmaktan çekiniyor). Kanatlarını içli dışlı kontrol ettik, kırık veya ur benzeri bir şeyler görünmüyordu. PROBLEMİN SAĞ KANADINDA OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM. DÜŞÜK GİBİ GÖRÜNÜYOR. AMA ÇOK BİR BİLGİM YOK bu yüzden buradayım ve siz değerli kuşdaş arkadaşlara sormak, bilgilenmek istedim.. İncittiğini düşünüyoruz. Keyfi yerinde, yemine, suyuna, kumuna iştahlı. Oyuncaklara olan ilgisi ve oyunculuğu üzerinde. Şen şakrak konuşuyor. Tek problem uçmakta çekingen davranıyor ve sağ kanadı diğerinden farklı görünüyor (dediğim gibi üzerinde de ufak bir yara görüntüsü mevcut.)
(bu arada kafesini yarın değiştireceğim. bebekken geldiği için kafesin küçük kalması tarafındaydık. yarın kafes değişecek bilginize)
(bu arada kafesini yarın değiştireceğim. bebekken geldiği için kafesin küçük kalması tarafındaydık. yarın kafes değişecek bilginize)