Muhabbet kuşu kırık ayak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bbatu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bbatu

iyikus.com Üyesi
Muhabbet kuşumun ayağı kırıldı hayvan hastanesine götürdük sardılar bugün kontrol için gittik ilerleme yok diye sargıyı çıkarıp kendi haline bırakın dediler elimden başka bi şey gelmiyor yardımcı olur musunuz

Ekli dosyalar

• IMG-20210706-WA0007.jpg
    IMG-20210706-WA0007.jpg
    84.9 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG-20210706-WA0006.jpg
    IMG-20210706-WA0006.jpg
    93.7 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG-20210706-WA0005.jpg
    IMG-20210706-WA0005.jpg
    71.4 KB · Görüntüleme: 10
kuşu yarın çat kapı yapıp acil kliniğine götürebilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 18478
götürdüm zaten kuşun ayağına ilk onlar müdahale etti 8 gün sargıda kaldı bugün de küçücük bir kutuya bırakın 2 hafta orda kalsın daha sonra kutuyu yavaş yavaş büyültebilirsiniz 2 ay sonra kafese koyun burda yapcak başka bir şeyimiz yok dediler ama hiç içime sinmedi hayvanı resmen kendi kaderine terketmiş oluyorum

Oyla 0
götürdüm zaten kuşun ayağına ilk onlar müdahale etti 8 gün sargıda kaldı bugün de küçücük bir kutuya bırakın 2 hafta orda kalsın daha sonra kutuyu yavaş yavaş büyültebilirsiniz 2 ay sonra kafese koyun burda yapcak başka bir şeyimiz yok dediler ama hiç içime sinmedi hayvanı resmen kendi kaderine terketmiş oluyorum

aslında alacaksın kuşu öğretim görevlisinin odasına çıkacaksın, senin intörn hekimlerin beni sallamadı diyeceksin

Oyla 0
aslında alacaksın kuşu öğretim görevlisinin odasına çıkacaksın, senin intörn hekimlerin beni sallamadı diyeceksin
kesinlikle haklısınız böyle küçük hayvanlara kimse cesaret edip müdahale etmiyor yarın olsun kapı kapı veteriner gezeceğim belki biri yardımcı olur teşekkür ederim önerileriniz için

Oyla 0
dün tekrar veterinere götürdüm kuşu ve röntgen çekip ayağını tekrar sardılar 5 gün sonra bakalım dediler sizleri de bilgilendirmek istedim herkese teşekkürler

Bence en az 10-15 gün sargıda kalsın. Bu süre zarfında da birer gün boşluk bırakarak suyuna kalsiyum + d3 takviyesi ekleyin..

Oyla 0
Geri