Muhabbet kuşu öksürme ya da hapşırması

acarrhamza

Yeni Üye
Kuşumu dışarda bulduk daha yavru bşr kuştu tam olarak uçamıyor bile geldiğinden beri böyle garip bir ses çıkarıyor ne
olduğunu biliyor musunuz hasta değildir değil mi 🥺

Moderatörün son düzenlenenleri:
Bu hareketin kurla alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü dişi kuş kusarak niye kur yapsın?
Kuşun dışkı fotoğrafını çekin ve imkanınız varsa ayırın.
Evet hocam video görüntüsü küçük olduğu için ben tam görememişim yaklaştirinca fark ettim 🤦
Geldiğinden beri böyle diyor arkadaş
Uzun zamandır bu durumda sanırım

Dışkısı diğer kuşunuzun dışkısıyla aynı renk. Anladığım kadarıyla bir problem yok bununla alâkalı.
Siz yinede resmini çekip atın. Gözden kaçırdığınız bir nokta olabilir, belki diğer kuşunuzda hastadır ama göstermiyordur. Ayrıca yedek kafesiniz varsa kuşları ayırın. Hasta olan kuşunuzdan sağlıklı olan kuşunuza hastalık geçmesin

Dışkısı diğer kuşunuzun dışkısıyla aynı renk. Anladığım kadarıyla bir problem yok bununla alâkalı.
Kuşumuzun
Aramıza hoşgeldiniz 🙂
Ne zamandır sizde
Bu hareketin kurla alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü dişi kuş kusarak niye kur yapsın?
Kuşun dışkı fotoğrafını çekin ve imkanınız varsa ayırın.

Siz yinede resmini çekip atın. Gözden kaçırdığınız bir nokta olabilir, belki diğer kuşunuzda hastadır ama göstermiyordur. Ayrıca yedek kafesiniz varsa kuşları ayırın. Hasta olan kuşunuzdan sağlıklı olan kuşunuza hastalık geçmesin

Merhaba, üşütmüş gibi aynı zamanda genel bir sindirim sorunu yaşıyor gibi. 2-3 gün ortama alışmasına müsaade ediniz. Cereyanda kalmasın asla

Geri