Çok fazla yöntem denedim hocam 500tl geçkin buldu bunu sirkeli su gibi bir yöntemle evde halletme şansımız yok mu acabaEnse damlası kullanmadınız sanırım. Ense damlası da uygulayın. İvermectin etken maddeli bir damla. Solunum kesesi paraziti ihtimaline karşı
Maalesef hocam. Kekik çayı geçici olarak rahatlatabilir. Ama tedavi olarak düşünmeyin.Çok fazla yöntem denedim hocam 500tl geçkin buldu bunu sirkeli su gibi bir yöntemle evde halletme şansımız yok mu acaba
İyot damlasını kullandıktan sonra kuş kendine geldi şu an ağzından soluması durdu ve tekrar eskisi gibi ötmeye neşelenmeye başladı lakin kuyruk titremesi hala devam ediyor bir şey yapmalı mıyızMaalesef hocam. Kekik çayı geçici olarak rahatlatabilir. Ama tedavi olarak düşünmeyin.
Düzelmesine sevindim. Dozu azaltarak ( tam suluğa 1 damla ) 2-3 gün daha devam edin. Birkaç gün gözlemleyin kuyruk sekmesinde de düzelme olmazsa yazın. Antibiyıtik kullanmayı gerektirecek bir durum değil bana göre. Troid bezi şişmesinden kaynaklıydı. Tamamen düzelecektir diye düşünüyorum. İyotu ne dozda ve sürede kullandınız ? Aşırı iyot kullanımı da yanlıştır çünkü.Selçuk Bey merhabalar
İyot damlasını kullandıktan sonra kuş kendine geldi şu an ağzından soluması durdu ve tekrar eskisi gibi ötmeye neşelenmeye başladı lakin kuyruk titremesi hala devam ediyor bir şey yapmalı mıyız
Yine sizin dediğiniz şekilde kullanmıştık yarım suluğa 1damla şeklinde 3 gün kadar fazla öttüğünde yine ağzından soluyor kısa süreli de olsa. Şimdi de dediğiniz gibi devam edeceğim 3gün sonra tekrar dönüş yaparım size sağ olunDüzelmesine sevindim. Dozu azaltarak ( tam suluğa 1 damla ) 2-3 gün daha devam edin. Birkaç gün gözlemleyin kuyruk sekmesinde de düzelme olmazsa yazın. Antibiyıtik kullanmayı gerektirecek bir durum değil bana göre. Troid bezi şişmesinden kaynaklıydı. Tamamen düzelecektir diye düşünüyorum. İyotu ne dozda ve sürede kullandınız ? Aşırı iyot kullanımı da yanlıştır çünkü.
Tamam geçmiş olsun.Yine sizin dediğiniz şekilde kullanmıştık yarım suluğa 1damla şeklinde 3 gün kadar fazla öttüğünde yine ağzından soluyor kısa süreli de olsa. Şimdi de dediğiniz gibi devam edeceğim 3gün sonra tekrar dönüş yaparım size sağ olun