Muhabbet kuşu tüy sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mervest
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mervest

iyikus.com Üyesi
Muhabbet kuşumun tüylerinde siyahlıklar yanmış erimiş gibi bir görüntü var yeme içme iyi kakası da normal daha önceden kaşıntısı yoktu şuan da tüy dökümüne girdi ondan mı bilmiyorum var

Görsel ekler misiniz?
+ek olarak kanatlar açık bir şekilde görsel
Kafasındaki tüy tüpçüklerinden bahsediyorsanız Onlar zamanla kendiliğinden açılacaktır.Tüy döneminde b vitamini takviyesi yaparsanız bu dönemi daha rahat ve güzel atlatır.

Yok hayır tüy kapsülü değil
GÖRSEL YÜKLEMEK İÇİN:

hizliresim.com adresinden görsel linkini, açtığınız konuya kopyalayarak paylaşımda bulunabilirsiniz.

1- Yüklemek istediğiniz görseli seçin

Ekli dosyayı görüntüle 10378

2- Seçtiğiniz görsel yüklendikten sonra, çember içinde bulunan "yükle" simgesini tıklayın.

Ekli dosyayı görüntüle 10379

3- Yükle simgesini tıkladıktan sonra görseliniz başarılı bir şekilde hizliresim.com adresine aktarılacaktır. Bundan sonra yapmanız gereken sadece, çember içerisinde bulunan linki olduğu gibi kopyalayıp, sitemizde açtığınız konu içerisine yapıştırmaktır.

Ekli dosyayı görüntüle 10380

KONUYA VİDEO EKLEMEK:

streamable.com adresine gidin ve "upload video" seçeneğini tıklayın. Yüklemek istediğiniz videoyu seçtikten sonra yükleme işlemini başlatın.

Ekli dosyayı görüntüle 10381

Videonuz yüklenip işlendikten sonra, aşağıda ki gibi bir pencereyle karşılaşacaksınız. "Copy link" seçeneğini tıklayarak, kopyaladığınız linki açtığınız konu içerisinde paylaşabilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 10382

Tüy uçlarını kırıp kemiriyor, yeni çıkan kapsüllerle de oynuyor gibi. Tüyleriyle sık uğraşıyorsa stresini azaltmayı denemeli, dış parazit için ürün kullanmayı ve düzenli banyo yaptırmayı deneyiniz.

Evet stresten olabilir.Dış parazit ihtimali elendikten ve stres etmeni geçtikten sonra normale dönecektir diye düşünüyorum.İyi bir tüy dönemi desteğide yararlı olacaktır

Yok sık oynamıyor tüyleriyle keyfi neşesi yerinde konuşuyor oynuyor bit akar var mı bilmiyorum gözle görmedim ciddi bi kaşıntısı da yok

Evet stresten olabilir.Dış parazit ihtimali elendikten ve stres etmeni geçtikten sonra normale dönecektir diye düşünüyorum.İyi bir tüy dönemi desteğide yararlı olacaktır
B vitamini kullanıyorum yulaf veriyorum yemesede yulafı meyve sebze veriyorum ara ara keyfi iyi hatta sürekli öğrenmeye çalışıyor konuşalım istiyor ama gece kafese girmekten korkuyır dışarda durmak istiyor

B vitamini kullanıyorum yulaf veriyorum yemesede yulafı meyve sebze veriyorum ara ara keyfi iyi hatta sürekli öğrenmeye çalışıyor konuşalım istiyor ama gece kafese girmekten korkuyır dışarda durmak istiyor
Gece korkmasının bi sebebi olmalı,onu tespit etmelisiniz.Bir şeyden korkmuş demek ki,onu devam ettiriyor.

Geri