Murat Gündoğan
iyikus.com Üyesi
Teşekkür ederimMaşallah, kuşunız albino ve yaklaşık 2 aylık civarı. Eğitim için en elverişli dönemi, erkek gibi görünüyor
Bugün uçarken cama çarptı burnundan kan gelmiş birşey olur mu acabaMaşallah, kuşunız albino ve yaklaşık 2 aylık civarı. Eğitim için en elverişli dönemi, erkek gibi görünüyor
O bölgeyi nemli bezle temizleyiniz şuanda durumu nasıl yeni konu açarsanız daha iyi olurBugün uçarken cama çarptı burnundan kan gelmiş birşey olur mu acaba
Yeni konu açmayı bulamadım aceleden şuan normal duruyorO bölgeyi nemli bezle temizleyiniz şuanda durumu nasıl yeni konu açarsanız daha iyi olur
Veterineremi götürmek lazımO bölgeyi nemli bezle temizleyiniz şuanda durumu nasıl yeni konu açarsanız daha iyi olur
İmkanınız varsa götürün tabi bir kanatlı uzamanin görmesi iyi olacaktırVeterineremi götürmek lazım
Teşekkür ederim şuanlık normal davranıyor gözünün birini kapatıyor normal midir ne yapmam lazımİmkanınız varsa götürün tabi bir kanatlı uzamanin görmesi iyi olacaktır
Video yukeyin bakalım aldığı darbeden dolayı olabilir travma geçiyor olabilirTeşekkür ederim şuanlık normal davranıyor gözünün birini kapatıyor normal midir ne yapmam lazım
Teşekkür ederimKanamalar normal değil. Dinlenmesi ve 24 saati atlatmasını beklemek lazım. Dışkıda görünen bir kanlı durum olursa geciktirmeden veterinere götürünüz. İç kanamalar olduğunda anlık ağızdan ve burundan kan geliyor. Tabi sizin durumunuz daha hafif gibi görünüyor