Furtan Kobay
iyikus.com Üyesi
Merhaba öncelikle kuşum 3 yaş civarında bir erkek muhabbet kuşu. Kuşum yaklaşık 2 aydır bu durumda. Peki ' neden bu kadar uzun süredir bekledin? ' diye soracaksınızdır. Bu sorun başladığında muhabbet kuşum tüy dökümündeydi ve ben bu durumun normal olabileceğini düşündüğüm için hiç ellemedim. Sonra sorunun geçmediğinin farkına vardım. Kuşun sorunu tam olarak şu; yem kusuyor, kafesin altında duruyor, kabarık geziyor, sessizleşti ve durgun bir hale geldi. Kuş kumu yediğinde bile yem kusuyor. Özellikle dikkatimi çekti yediği pek çok yemi ağzından düşürüyor sadece kabuğunu soyuyor. Aşağıya kuşun videolarını ve dışkı fotoğrafını bırakıyorum. Lütfen artık bu sorunu çözmek istiyorum.
Dipnot: Kuşun görüntülerini petshopa gösterdiğimde orada bulunan kuşçu bana kursak mantarı başlangıcı olduğunu ve Mikostatin adında ilacı eczaneden alıp kullanmamı tavsiye etti. 1 hafta boyunca suluğuna katmak suretiyle kullandım ancak düzelme olmadı.
1. Video
2. Video
3. Video
Dışkı fotoğrafı
Dipnot: Kuşun görüntülerini petshopa gösterdiğimde orada bulunan kuşçu bana kursak mantarı başlangıcı olduğunu ve Mikostatin adında ilacı eczaneden alıp kullanmamı tavsiye etti. 1 hafta boyunca suluğuna katmak suretiyle kullandım ancak düzelme olmadı.
1. Video
2. Video
3. Video
Dışkı fotoğrafı