Yardımcı olunamaz mı?muhabbet kuşum birkaç haftadır geceleri farklı bir ses çıkarmaya başladı. gün içinde hatta bazen gece de gayet keyifli ve konuşkan olmasına rağmen gece bu sesi çıkarıyor. sebebi bedir ne yapmalıyım, çok endişeliyim
mutlaka kurallarımızı inceleyiniz.Merhaba inceleyip uygular misiniz?
Thread 'Destek Konusu Açmadan Uyulması gerekenler' https://iyikus.com/konular/destek-konusu-acmadan-uyulmasi-gerekenler.11711/
veterinerden sonraki iki gündür ses çıkarmıyor elimdeki mevcut video da oydu. Dışkı ve fotoğrafı
öyle görünüyor anlamadık biz deyani bu iki günde kuş daha mı kötü oldu?
bir ml şırıngayla ağzına verin dedi her gün
evet iki gündür günde bir defa olmak üzere verin dedi o şekilde uyguladık veteriner o şekilde dediği için bilemedim ben de ne yapmam gerektiğiniPardon! augmentini bir ml direk ağzınamı verdiniz kuşunİlacı hemen kesin kuşu öldürücekmisiniz.. Antibiyotik ağır geldi büyük ihtimal ve en az bir hafta başka antibiyotik kullanmayın...
evet iki gündür günde bir defa olmak üzere verin dedi o şekilde uyguladık veteriner o şekilde dediği için bilemedim ben de ne yapmam gerektiğini
verdiğimizde içmek istemedi zaten veteriner bir şey biliyordur diye düşünüp mecbur içirdikİlacın kutusunun bir resmini çekermisin ve şırıngayla ne kadar veriyorsun şırınganında resmini çek emin olmak açısından tekrar bakalım..
verdiğimizde içmek istemedi zaten veteriner bir şey biliyordur diye düşünüp mecbur içirdik
şırınganın ucu kadar alıp verdim çok olmasın diye
ventolin ve cortair kullandımDostum insülin şırıngası desene baştan bende diyorum bir veteriner nasıl böyle saçma bir dozaj uygular.. Verdiğin doz bir ml değil bir mlnin onda biri yani iki damla.. Buda kuşa aslında ağır gelmemesi gerek. Peki buhar yaparken içine bir şey ekliyormusun herhangi bir
bunlar da reçeteyle verildi aynı şekildeventolin ve cortair kullandım
ventolin ve cortair kullandım