Merhaba bundan 1 ay önce daha fazla da olabilir sarı bi muhabbet kuşum vardı dişi yumurta şişliği sandığım bi şişliği vardı bunun içinde Doğanay beyle konuşmuştuk uzun uzun ilk başta yumurta sanıyorduk ama sonra yumurtlama süreci çok uzadı şişlik de baya arttı Doğanay bey veterinere götürmemi söylemişti tabi o söyledikten 2-3 hafta sonra götürdüm geç kaldım baya hayvan halsiz değildi aslın da yem yiyip suyunu içiyordu yuvaya girip çıkıyordu sonra veterinere götürmeden önceki akşam çok halsizleşti kabarık durmaya başladı ve sürekli kuyruğunu kaldırıp ıkınma hareketi yapıyordu nereye koyarsan orda sabit duruyordu yem yemeyi ve su içmeyi de bıraktı yumurtası sıkışmış gibi davranıyordu sürekli kuyruk kaldırma ıkınma gibi hareketler yapıyordu sonra ki gün veterinere götürdüm veteriner yumurta değil enfeksiyon veya tümör dedi ilaca başladıktan 1 gün sonrada kuş öldü maalesef ama çok düşük ihtimal yumurta ihtimali de vermişti yanlış hatırlamıyorsam bende yumurta olduğunu düşünüyorum çünkü sadece yarım saat içinde aşırı halsizleşti ve kuyruk kaldırıp ıkınmaya başladı yarım saat içinde burda özellikle Doğanay beye teşekkür ederim baya ilgiliydi her konuda yardımcı oldu yardımcı olan herkese teşekkür ederim. ( Ölen kuşumun eşi kaldı şuan ona bakıyorum umarım hastalanmaz o da iyi bakmaya çalışıyorum)