Merhabalar. Muhabbet kusum 20 gundur ishal. Sulu diskiliyor. Gayet saglikli bir kusum vardi. Ben evde olmayacagim icin haziran ayinda kusumu annemlerin yazligina biraktim. Onlar ilgilendi 1 bucuk ay. Sonrasinda bende yazliga gittim 1 hafta sonra kusta durgunluk ve ishal farkettim. Bagirsak duzenleyici damla vardi kullandim fayda etmedi. Suyuna sirke damlattim, patates haslama, pirinc lapasi verdim olmadi. Orda bir veterinere gittim. 2 siringa ile ilac verdi. Biri antibiyotik digeri vitaminmis. 5 gun kullan dedi. Oda fayda etmedi. Bir ara gun icinde kati dışkı yaptigi oldu ama genelde siviydi. 3 gun oncede kusumla evimize donduk. Evde surekli kabarip silkelenme hareketi yapiyor. Cokta kaşınıyor. Ben kusun videosunu ve dışkısini bir kus ureticine attim. Kursak mantari oldugunu söyledi. 3 ilac ismi verdi ama bulamadim. Sonra kursak mantariysa trifulucan iyi gelir diyen oldu. Arastirdim gunde 4 damla suyuna koydum masallah hareketkendi yemesi artti. Ama yinede kabarip silkeleniyor ve bugun asiri sulu diski yapmis. Probiyotik ve multivitamin siparisi verdim. Bugun yarin gelecek. Resimlerini ekleyecegim. Sizce kusumun nesi var?