Muhabbet kuşum ağzından su çıkarıyor.

nisnl

Yeni Üye
Erkek muhabbet kuşumun bir kaç kez ağzından su çıkardığına şahit oldum. Bir süredir sevdiği oyuncağına bakarak kursağına birkaç kez hava doldurup şişirip geri bırakıyor. Kursak mantarı olabilr mi? Eğer kursak mantarı değilse bile ilaç tedavisine başlasam sorun olur mu? Dışkısı normal görünüyor.

Kur kusmasıysa ilaca gerek yok. Ama kuşta herhangi bir halsizlik iştahsızlık kabarıklık sürekli uyuklama vs. varsa hasta olabilir..

Kuşun kısa bir videosunu çekip YouTube yada Google drive yükleyip linkini atın. Ve dışkılarının resmini çekip atın kontrol edelim...

Göğüste anormal şişlik var. Ne zamandan beri böyle? Kuş kaç gram biliyormusunuz? Birde dışkı resmi atın..

Kuşta halsizlik iştahsızlık kabarıklık sürekli uyuklama vs. varmı?

Göğüste anormal şişlik var. Ne zamandan beri böyle? Kuş kaç gram biliyormusunuz? Birde dışkı resmi atın..

Kuşta halsizlik iştahsızlık kabarıklık sürekli uyuklama vs. varmı?

20250703_225510.jpg

iştahsızlık ve kabarıklık yok. aylardır bu hareketi yapiyor kur yapmak için sanırım fakat çok seyrekti şuan çok çoğaldı ve göğsü çok şişti. Gramını bilmiyorum. Aşırı derecede çok su içiyor ve etrafa fırlatıyor.

20250703_225510.jpg

iştahsızlık ve kabarıklık yok. aylardır bu hareketi yapiyor kur yapmak için sanırım fakat çok seyrekti şuan çok çoğaldı ve göğsü çok şişti. Gramını bilmiyorum. Aşırı derecede çok su içiyor ve etrafa fırlatıyor.

Fazla su tüketimi çok susadığından (yaz mevsimi malum) veya böbrek sıkıntısından kaynaklı olabilir. Ne kadar su tüketiyor günlük?

Geri