Muhabbet kuşum ayak tabanına kusuyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sevgii21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sevgii21

iyikus.com Üyesi
Mrblar tek ve erkek muhabbet kuşum 11 gündür kuşum ayak tabanına kusuyor başta soyulmuş yem kusuyordu bu 6 gündür yem değilde sarı ve akıntı seklinde kusuyor ve ishalide var vede çok su içiyor fazlalığını svuruyor etrafa normlde konuşuyordu ama bu sıkıntıdan bu yana knşmuyorda çok şükür halsi falanda dgl neden olblr eskiden bizden oynuyordu öpücük veriyordu şuan oda yok vetrinere götürdüm havadn kynklı dendi ayağa kusmayla hava ne alaka anlmdm20230417_084955.jpgIMG-20230415-WA0008.jpg

Ekli dosyalar

• Screenshot_20230417-212753_Chrome.jpg
    Screenshot_20230417-212753_Chrome.jpg
    110.5 KB · Görüntüleme: 3
Tamm peki kaç damla ve kaç gün devam edecek bu tedavi. Birde bu dışkısı düzelmek bilmedi 3cü haftamız oldu 😔😔😔iyleşsin artık
Şuan ilacın kaçıncı günündesiniz? Ayrıca suluğa kaç damla verileceğiniz şuan sormuşsunuz. Daha önceki günler hangi oranda kullandınız? Eğer az dozajda kullandıysanız ilaç görevini yerine getiremez. Ayrıca ilaç tedavileri sürecinde ilaçlı su 6 saatte bir yenilenip tüm gün boyunca verilmeli. (İstenirse akşam temiz su verebilirsiniz.). Ayrıca ilaç tedavileri sürecinde kafeste bulunan tüm gaga taşları, kalamar kemikleri ilacın vücuttaki etkisini düşüreceğinden çıkartılmalı. Şuan yapacağınız ilk şey kafesi baştan aşağıya çok güzel bir şekilde temizlemek olsun. Kafes tabanını, tünekleri, oyuncaklarını güzelce temizleyip kafes tabanına beyaz peçete koyun.
Akşam yaptığı dışkıları tekrar atın, birde konuyu iyice toparlamak adına ilacı kaç gün ve hangi dozda uyguladığınızı yazın. kuşunuzun 15-30 saniyelik bir videosunu da atmayı unutmayın. Hem konu toparlanmış olur hemde ilacın etki edip etmediğini daha net görmüş oluruz. Hastalıklar adına çok tecrübeli değilim ama hocalarım tedavi konusunda yardımcı olacaklardır. Tekrardan geçmiş olsun

Şuan ilacın kaçıncı günündesiniz? Ayrıca suluğa kaç damla verileceğiniz şuan sormuşsunuz. Daha önceki günler hangi oranda kullandınız? Eğer az dozajda kullandıysanız ilaç görevini yerine getiremez. Ayrıca ilaç tedavileri sürecinde ilaçlı su 6 saatte bir yenilenip tüm gün boyunca verilmeli. (İstenirse akşam temiz su verebilirsiniz.). Ayrıca ilaç tedavileri sürecinde kafeste bulunan tüm gaga taşları, kalamar kemikleri ilacın vücuttaki etkisini düşüreceğinden çıkartılmalı. Şuan yapacağınız ilk şey kafesi baştan aşağıya çok güzel bir şekilde temizlemek olsun. Kafes tabanını, tünekleri, oyuncaklarını güzelce temizleyip kafes tabanına beyaz peçete koyun.
Akşam yaptığı dışkıları tekrar atın, birde konuyu iyice toparlamak adına ilacı kaç gün ve hangi dozda uyguladığınızı yazın. kuşunuzun 15-30 saniyelik bir videosunu da atmayı unutmayın. Hem konu toparlanmış olur hemde ilacın etki edip etmediğini daha net görmüş oluruz. Hastalıklar adına çok tecrübeli değilim ama hocalarım tedavi konusunda yardımcı olacaklardır. Tekrardan geçmiş olsun
24 saati dolmadan değiştirdim 2 gün kulndım ki bugün bende kafesi falan değiştircektim 5 damla kulnyorm kafesi dğiştircem ve size video ve dışkısını atarım

Şuan ilacın kaçıncı günündesiniz? Ayrıca suluğa kaç damla verileceğiniz şuan sormuşsunuz. Daha önceki günler hangi oranda kullandınız? Eğer az dozajda kullandıysanız ilaç görevini yerine getiremez. Ayrıca ilaç tedavileri sürecinde ilaçlı su 6 saatte bir yenilenip tüm gün boyunca veriStreamable Videolmeli. (İstenirse akşam temiz su verebilirsiniz.). Ayrıca ilaç tedavileri sürecinde kafeste bulunan tüm gaga taşları, kalamar kemikleri ilacın vücuttaki etkisini düşüreceğinden çıkartılmalı. Şuan yapacağınız ilk şey kafesi baştan aşağıya çok güzel bir şekilde temizlemek olsun. Kafes tabanını, tünekleri, oyuncaklarını güzelce temizleyip kafes tabanına beyaz peçete koyun.
Teşekkürler sağolun şimdi öncelikle 2 3 gündür ilacı veriyorm eskisi kadr ayağına kusmuyor ama bazen yapıyor yine ayağa suluğa durduğu yerde kusuyor içindeki yemi kusuyor yine pek işthta yok suyu çok içiyor ve savuruyorda dibi ıslnıyorda dışkı ise bazen saade yeşilmsi su bazende su ağırlıklı ufak yeşil kalıntı çıkıyor aspur yem yemiyor atıyor yulaf sever arada veririm Streamable Video

Ekli dosyalar

• Screenshot_20230426-210113_Gallery.jpg
    Screenshot_20230426-210113_Gallery.jpg
    277.9 KB · Görüntüleme: 4
Son düzenleme:
Streamable Video

Kuşun videosunu izledim ciddi bir kuyruk sekmesi var buda solunum yolu hastalıkları na işaret ediyor
Bana kalırsa kuşunuzun birden fazla sorunu var veterinere götürme şansınız varsa mutlaka değerlendirin

kuşlar için üretilen fungistop, salmo stop ürünlerini temin ediniz. Toparlamaz ise mutlaka veteriner hekim incelemesi gerekir :(
Peki ben bunun içini dışını ilaçladım kafan karıştı artk ne yapacağım bilmyorm veteriner ilaç verdi hava değişimindendir dedi suyu fazla içmeye dışkısı fena değil ama çok su içtiğinde sıkıntılı

Peki ben bunun içini dışını ilaçladım kafan karıştı artk ne yapacağım bilmyorm veteriner ilaç verdi hava değişimindendir dedi suyu fazla içmeye dışkısı fena değil ama çok su içtiğinde sıkıntılı
genelde böbrek sorunlarında su tüketimini yoğunlaştırıyorlar. Yine de gözlem yapınız

Geri