Muhabbet kuşum Bıdık'ın tuhaf uyuması

htchaticeonem9

Forum Sakini
Muhabbet kuşum Bıdık hep kafes kapağına gagasıyla tutunup ayaklarını aşağı salarak uyuyor. Bunu her gece yapıyor. Yarasaya benzetiyorum bu halini. Neden yaptığını merak ediyorum. Sizin de kuşunuz böyle yapıyor mu? 🤔😁

Evet benim kuşum tam bir yarasa şeklinde uyuyordu ayaklarını sonuna kadar ayırıp tellere tutunurdu😃ama vazgeçirdim o huyundan rahatsız pozisyon çünkü bunlar, yüksek bir yere tünek koy zamanla tüneğe alışacak. Şimdi tünekte uyuyor bebeğim.

Evet benim kuşum tam bir yarasa şeklinde uyuyordu ayaklarını sonuna kadar ayırıp tellere tutunurdu😃ama vazgeçirdim o huyundan rahatsız pozisyon çünkü bunlar, yüksek bir yere tünek koy zamanla tüneğe alışacak. Şimdi tünekte uyuyor bebeğim.
Allah Allah, kuşlarımız bile bir âlem 😄
Evet, bazı kuşlar aykırı uyuyabiliyor 😁 o uyuduğu yere minik bir tünek eklerseniz telde durmayı birakacaktir
Deneyeyim bari. Hiç yorulmuyor mu bu hayvan sabaha kadar asılı uyumaktan anlamıyorum. 🤔

Allah Allah, kuşlarımız bile bir âlem 😄

Deneyeyim bari. Hiç yorulmuyor mu bu hayvan sabaha kadar asılı uyumaktan anlamıyorum. 🤔
Beni de çok gererdi ama bir çok vahşi kuşun uyuma şekli böyle. Aslında normal bir durum onlar için. Tetikte oldukları en iyi pozisyon bu. Bu açıdan düşününce stres olduğu bir durumunda varlığını düşünmek gerek

Beni de çok gererdi ama bir çok vahşi kuşun uyuma şekli böyle. Aslında normal bir durum onlar için. Tetikte oldukları en iyi pozisyon bu. Bu açıdan düşününce stres olduğu bir durumunda varlığını düşünmek gerek
Hmm anladım. Bu arada bir şey soracağım, hep kafama takılmıştır. Muhabbet kuşları vahşi hayvan mı oluyor, evcil mi? Hazır aklıma gelmişken sorayım dedim 🙂

Geri