htchaticeonem9
Forum Sakini
Allah Allah, kuşlarımız bile bir âlemEvet benim kuşum tam bir yarasa şeklinde uyuyordu ayaklarını sonuna kadar ayırıp tellere tutunurduama vazgeçirdim o huyundan rahatsız pozisyon çünkü bunlar, yüksek bir yere tünek koy zamanla tüneğe alışacak. Şimdi tünekte uyuyor bebeğim.
Deneyeyim bari. Hiç yorulmuyor mu bu hayvan sabaha kadar asılı uyumaktan anlamıyorum.Evet, bazı kuşlar aykırı uyuyabiliyor o uyuduğu yere minik bir tünek eklerseniz telde durmayı birakacaktir
Beni de çok gererdi ama bir çok vahşi kuşun uyuma şekli böyle. Aslında normal bir durum onlar için. Tetikte oldukları en iyi pozisyon bu. Bu açıdan düşününce stres olduğu bir durumunda varlığını düşünmek gerekAllah Allah, kuşlarımız bile bir âlem
Deneyeyim bari. Hiç yorulmuyor mu bu hayvan sabaha kadar asılı uyumaktan anlamıyorum.
Hmm anladım. Bu arada bir şey soracağım, hep kafama takılmıştır. Muhabbet kuşları vahşi hayvan mı oluyor, evcil mi? Hazır aklıma gelmişken sorayım dedimBeni de çok gererdi ama bir çok vahşi kuşun uyuma şekli böyle. Aslında normal bir durum onlar için. Tetikte oldukları en iyi pozisyon bu. Bu açıdan düşününce stres olduğu bir durumunda varlığını düşünmek gerek