Muhabbet kuşum garip bi ses çıkarıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Koray35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Koray35

Yeni Üye
Merhaba 7 yaşında muhabbet kuşum son zamanlarda sandalyeden tutun kafesindeki tırnaklarını törpilemesi için aldığım küçük zımparamsı şeye kadar kemirmeye başladı.Ve arada sırada bi ses çıkartmaya başladı forumda gördüğüm kadarıyla bu yediği şeylerden dolayı solunumsal sorun olabilceği fikrine kapıldım ama video atıp uzmanlarımızın fikrini almayı çok isterim.Normal enerjisinde ve konuşmasında problem yok sadece bazen videodaki gibi sesler çıkarıyor.Cevap verirseniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler

Merhaba, kemirme durumu öncelikle kuşlar için doğal bir davranış ancak ses olayını duymak gerekiyor. Video görünmüyor lakin alttaki konuda belirtilen sitelerden faydalanabilirsiniz.

Merhaba, kemirme durumu öncelikle kuşlar için doğal bir davranış ancak ses olayını duymak gerekiyor. Video görünmüyor lakin alttaki konuda belirtilen sitelerden faydalanabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim videoyu buraya upload ettim izleyip yorumunuzu alabilirsem çok sevinirim??

Video için teşekkürler. Üşütme durumu var gibi biraz ve tüy döneminde. Bunların etkisiyle solunum problemi yaşıyor olabileceği gibi , başka nedenlerden de kaynaklanıyor olabilir. Bu süreçte benim tavsiyem bir kaç gün kuvvetini toplamasını sağlamanız yönünde olur. Ses 1 hafta sonunda düzelmez ise solunum yolu ilaçları denenebilir.
B kompleks vitamin ve aminoasitler + probiyotik kullanmayı ihmal etmeyiniz.
Arkadaşlar da fikirlerini belirtecektir.

Video için teşekkürler. Üşütme durumu var gibi biraz ve tüy döneminde. Bunların etkisiyle solunum problemi yaşıyor olabileceği gibi , başka nedenlerden de kaynaklanıyor olabilir. Bu süreçte benim tavsiyem bir kaç gün kuvvetini toplamasını sağlamanız yönünde olur. Ses 1 hafta sonunda düzelmez ise solunum yolu ilaçları denenebilir.
B kompleks vitamin ve aminoasitler + probiyotik kullanmayı ihmal etmeyiniz.
Arkadaşlar da fikirlerini belirtecektir.
Çok teşekkür ederim.Diğer fikirleri de duymak isterim sonrasında vitamine başlayalım

Geri