Muhabbet kuşum garip bir ses çıkarıyor

Emre070xx

iyikus.com Üyesi
4 gün önce iki muhabbet kuşu aldım, dişi kuşum geldiğinden beri ağzı ile garip sesler çıkarıyor, korkuyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

İlaç kullanımını dün bıraktım, veterinerim hala iyileşme göstermediyse keselim kullanmayı dedi, bana verdiği antibiyotik in ismini söyledi ama unuttum, Er yada Ar ile başlayan bir antibiyotikti. Doksimin temin edebilirsen birde onu kullan dedi. Bu arada dün akşam probiyotik desteğine başladım.

Oyla 0
Tekrar merhaba, probiyotikten sonra doksimis kullandım 8 gün dişi kuşuma, 4. günden sonra gayet iyiydi hastalık gitmişti ancak 6 gün den sonra yeniden başladı, erkek kuşumda 5. Gün aynı hastalığı göstermeye başladı ancak o çok hafif geçiriyor şuan ona hafif antibiyotik desteği veriyorum şuan ama benim merak ettiğim dişi kuşum neden tekrar hasta oldu? Ben Antibiyotikli suluktan şırınga ile 2 cc çekip dişi kuşa 1 gün boyunca birde ondan veriyordum sonra şırınga ve suluğu sabun ve sıcak su ile yıkıyordum, şırınga yı 1 gün kullandığım zamanlar bakteri şırınga ya bulaşıp tekrar hasta olmasına sebeb vermiş olabilir mi? Yoksa Başka bir sıkıntı mı var sizce? Yorumlariniz benim için çok önemli....

Oyla 0
Geri