Muhabbet kuşum gece uyurken ses çıkarıyoe

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ToufreX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ToufreX

Forum Sakini
Muhabbet kuşum geceleri uyurken videodaki tarzda ses çıkarıyor ve bazen kusma refleksi gösterip kusmuyor aynı zamanda 8-9 aylık olmasına rağmen uçamıyor

kusma durumu bir kaç hastalığın ortak belirtisi ancak en sık kursak sorunlarında gözlemlenir. Kuşun tüylerri neden bu kadar yağlı veya ıslak görünümde?
Bu gözü hafif kısma durumu belirgin bir hastalığın hafif bir seyrine işaret etmediğinin göstergelerinden. Mutlaka veteriner görmeli. Dışkısı nasıl=

kusma durumu bir kaç hastalığın ortak belirtisi ancak en sık kursak sorunlarında gözlemlenir. Kuşun tüylerri neden bu kadar yağlı veya ıslak görünümde?
Bu gözü hafif kısma durumu belirgin bir hastalığın hafif bir seyrine işaret etmediğinin göstergelerinden. Mutlaka veteriner görmeli. Dışkısı nasıl=
Dışkısı şu şekilde

yağlı görünüm tüy spreyini sıktıktan sonra çektiğimden kaynaklı

hocam veterinere götürmekten çekiniyorum eşi hastaydı veterinere götürdüm yanlış tedavi yüzünden bize veda etti

@Doğanay Y.

Bugün istanbul avcılar hayvan hastanesine götürdüm baytril ve ımmun 44 verdi kursak mantarıyla üst sokunum sıkıntısı olduğunu söyledi kuşuma ilaci verdim fakat daha sonra hapşırıp gagasını sağa sola vurmaya başladı

Geri