sesi duyamadım ama kanat tüylerinde eksiklik var gibi. Bu uçamamasına neden oluyor olmalı
kusma durumu bir kaç hastalığın ortak belirtisi ancak en sık kursak sorunlarında gözlemlenir. Kuşun tüylerri neden bu kadar yağlı veya ıslak görünümde?
Bu gözü hafif kısma durumu belirgin bir hastalığın hafif bir seyrine işaret etmediğinin göstergelerinden. Mutlaka veteriner görmeli. Dışkısı nasıl=
Ben istanbulda ikamet ediyorum bildiğiniz güvenilir bir veteriner var mı?Başınız sağ olsun. Kuşunuz hasta görünüyor. Deneme yanılma ile çözmek yıpratıcı olabilir.
Hocam hiç bana uygunu yok hepsi çok uzak kalıyorinceleyebilir misiniz?Veteriner, Pet Shop, Toptancı, Evcil Pazar
Burada ürün temin edebileceğiniz merkezlerin bilgileri yer almaktadır. Ayrıca Veteriner arayışları, önerileri ve adreslerini de bulmanız mümkündür.iyikus.com
Veteriner bir dostuma gösterdim kursak mantarından şüphelendi aynı zamanda kuşun bitlenmiş olabileceğini ve çok sıcakta kaldığını söyledi mümkün olabilir mi?Elimde antibiyotik var kullanıma başlasam genel olarak etkili olur mu hocam
önerdiğiniz bir ilaç var mı
@Doğanay Y.
Veteriner vermişti etiketsizelinizde hangi antibiyotikler var?
İlacın acı tadindan dolayı maalesefBugün istanbul avcılar hayvan hastanesine götürdüm baytril ve ımmun 44 verdi kursak mantarıyla üst sokunum sıkıntısı olduğunu söyledi kuşuma ilaci verdim fakat daha sonra hapşırıp gagasını sağa sola vurmaya başladı
Yani korkulacak bir şey yok değil miİlacın acı tadindan dolayı maalesef
hayır yok hocamYani korkulacak bir şey yok değil mi