Muhabbet kuşum geceleri nefes alamıyor!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Benny .M
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Benny .M

iyikus.com Üyesi
1 bucuk yaşında erkek muhabbet kuşumun 1 yaşından sonra hapşırmaları ve geceleri ses çıkartarak nefes alması arttı. Bende gw markasının birkaç vitamini var bunlardan astım soğuk algınlığı için olanı kullanmaya başladım ama bir etkisini görmedim 1 haftada(tarihi 2027). Bugün de hapşırıp en son nefes nefese kaldı ve kustu biraz. Dışkısı koyu yeşil kıvrımlı ve beyazı da çok cıvık değil. İştahı yerinde kuşesi şiş fakat kilo verdi genelde sabahları neşesi yerinde konuşuyor benimle ve çok fazla kafesten salmamaya başladım nefes nefese kalıyor çünkü. Sabahları hiçbirşeyi yok konuşuyoruz sohbet ediyoruz oynuyoruz ne oluyorsa geceleri başlıyor sabaha kadar vik vik ses çıkartıyor uyuyamıyor sabaha hiçbirşeyi yok sanki. Sizden ricam bu çocuğun astımı mı var yoksa soğuk algınlığı solunum yolu enfeksiyonu mu ne kullanmalıyım bilmiyorum..(kafesi geçici olarak kullandığım kafes)

Ekli dosyalar

Triflucan ve flagy karışımını suyuna koyduğumda içmedi iyotla devam ettim bende aralıklarla. Doksisiklin ne işe yarıyor nasıl kullanmalıyım?
doksisiklin özellikle solunum yolu problemlerinde tercih edilen etken madde. Doksimis gibi bir ürün alarak kullanılması yararlı olur. Kullanımı aslında diğer ilaçla aynı ancak en az 6-7 gün kullanmak gerekir. Genelde 3. günden sonra belirgin iyileşme gösterir kuşlar.

doksisiklin özellikle solunum yolu problemlerinde tercih edilen etken madde. Doksimis gibi bir ürün alarak kullanılması yararlı olur. Kullanımı aslında diğer ilaçla aynı ancak en az 6-7 gün kullanmak gerekir. Genelde 3. günden sonra belirgin iyileşme gösterir kuşlar.
Aslında var gelişme hocam sabahları viyklemiyor sessiz kendinle uğraşıyor enerjisi yükseldi ama gece olunca devam ediyor işte sıkıntı o. Birkaç gün daha kullanıp ona göre doksimis alırım

Aslında var gelişme hocam sabahları viyklemiyor sessiz kendinle uğraşıyor enerjisi yükseldi ama gece olunca devam ediyor işte sıkıntı o. Birkaç gün daha kullanıp ona göre doksimis alırım

Güvercineczanesi sitesinden fagel orni damlada alıp kullanabilirsiniz. @neanderthalensis bu üründen çok memnun kalmış. Alırsanız kullanımını yazar.. hatta linkinide atıyım..

Geri