Muhabbet kuşum hamile mi hasta mi

Berna aydınlar

iyikus.com Üyesi
Katılım
15 Nis 2020
Mesajlar
141
Yaş
28
Konum
Bursa
Subat ayında çiftlesmişti. Yavrulari sağlıklı. Şuan hafif sişlik var. Ve sessiz duruyor. Dışkısının rengi değişti. Probiyotik kullaniyorum geçmiyor. Kafeste oyuncak normal düzenleri var. Tekrardan yuvalik yokken böyle bisi olabilir mi?
 
Anüs bölgesinde sertleşme varsa şişkinlik varsa hamile olabilir bide yavrulayacak dişi yuvaligi sürekli girip çıkıp yoklar
 
Oyla 0
Müdahale etmediğiniz müddetçe yavruları yeme düşmüş ya da düşmeye yakın çiftler genellikle tekrar yeni kuluçka başlatırlar.
 
Oyla 0
Ayırmanız en sağlıklısı olacaktır tam kontrol için. Yine de bu durum kızgınlık yumurtası yapma durumunu engellemez pek tabi.

Herhangi bir sıkışma durumu sözkonusu olmaz ise, kafes tabanına bırakacaktır muhtemelen yumurtasını. Ya da dışarıdaysa uygun bulduğu bir yere.
 
Oyla 0
Anneye zararlı olurmu? 4 ay önce dogum yaptı. Endiselendim
Üst üste 3-4 kuluçka yapabiliyorlar 3 ten fazlasına izin vermemek lazım özellikle baba Yavru besleme de yardımcı olmuyorsa anne çok yıpranabiliyor ama sizin kuş sağlıklı duruyor bı sakınca olmaz vitamini eksik etmeyin ve yumurta havuç vermeyi ihmal etmeyin
 
Oyla 0
Geri
Üst