Muhabbet kuşum hasta

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BayDonut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hocam 2 kuşum var aynı kafeste yanlız.

Ekli dosyalar

• IMG_20220417_231235.jpg
    IMG_20220417_231235.jpg
    1.7 MB · Görüntüleme: 4
  • IMG_20220417_231235.jpg
    IMG_20220417_231235.jpg
  • IMG_20220417_231225.jpg
    IMG_20220417_231225.jpg
Hocam hatırlamıyorum bir ara böyleydi düzeldi şimdi tekrar başladı tekrar başlamasından 1.5 veya 1 hafta geçmiştir herhalde. Üşütmüştür diye sıcak odada tutuyorum.

Merhaba, konunuzu yanlış kategoriye açmışsınız. Bu nedenle gerekli taşıma işlemlerini yaptım. Ek olarak kuşlarla alakalı tüm sorular, sorun cevaplayalım kategorisine açılmalıdır.

İlerlemiş üst solunum yolu sorunu var gibi görünüyor. Dışkısı beklenilenden daha temiz görünüyor

Hocam hatırlamıyorum bir ara böyleydi düzeldi şimdi tekrar başladı tekrar başlamasından 1.5 veya 1 hafta geçmiştir herhalde. Üşütmüştür diye sıcak odada tutuyorum.

benim önerim

yarin vakit kaybetmeden doksisiklin etken maddeli antibiyotik alın, veteriner kliniklerinde satılır, en kolay bulabileceğiniz ilaç budur. alinca yazarsınız

yukaridaki ilac muhtemelen tam iyileştirmeyecektir. kuşun bu tedaviye yanıtina gore 2-3 farklı ilacın kombine kullanımı gerekebilir. gerekirse onu da yazarız

geçmiş olsun

Merhaba, konunuzu yanlış kategoriye açmışsınız. Bu nedenle gerekli taşıma işlemlerini yaptım. Ek olarak kuşlarla alakalı tüm sorular, sorun cevaplayalım kategorisine açılmalıdır.

İlerlemiş üst solunum yolu sorunu var gibi görünüyor. Dışkısı beklenilenden daha temiz görünüyor
Hocam dediğim gibi 2 kuşum var aynı kafeste evde yapabileceğim bir şey yok mu çok üzülüyorum böyle gördükçe.

Geri