1 yaşını doldurmamış erkek jumbo muhabbet kuşum var. 2 gün sağlık sorunlarım nedeniyle hastanedeydim annem ilgilendi döndüğümde kafesini temizlemek için aldığımda kakasının renginin çok açık sarı beyaza yakın olduğunu gördüm üstelik çok sertti (kuşum kafes hayvanı değil evde geziyor uyurken kafese koyuyorum sadece) Bugün ikinci gün hala aynı şekilde dışkısı. Sürekli yem yiyor su içiyor ancak bi düzelme yok oyun oynuyor, ötüyor, konuşuyor ama halsiz eski kadar neşeli değil. Poposunda 2 kez kakayı gördüm elimle aldığımda içinden bi o kadar daha sert dışkı geldi. Araştırdığım konularda pankreas enfeksiyonu yada stresle olabilir diyor. Gittiğim için strese girip mi böyle oldu yoksa hastalandı mı bilmiyorum. Açık yem kullanmıyorum enfeksiyonu nerden nasıl kapmış olabilir diye düşünüyorum.
Sorunları: Çok sık yem yiyip çok sık dışkı yapıyor ve kabarık genel olarak böyle.
Üretici değilim oğlumuda ölsün yenisini alırım ne de olsa hayvan olarak görmüyorum o benim kıymetlim lütfen yardım edin kaybetmek istemiyorum lütfen ne yapmam lazım.
Sorunları: Çok sık yem yiyip çok sık dışkı yapıyor ve kabarık genel olarak böyle.
Üretici değilim oğlumuda ölsün yenisini alırım ne de olsa hayvan olarak görmüyorum o benim kıymetlim lütfen yardım edin kaybetmek istemiyorum lütfen ne yapmam lazım.
Moderatörün son düzenlenenleri: