Muhabbet kuşum hastalandı

eray2002

Yeni Üye
Dün enerjisi gayet yerinde olan kendi yavrum olan muhabbet kuşum bugün kalktığımda çok halsiz görünüyordu daha sonra su içirmek için elime aldım içmedi yem verdim elimle yemedi kusmaya çalışıyor gibi gözüküyordu en son tekrar kafese koymak için elime aldığımda yine aynı hareketi yaptı ve elime siyah renge yakın sıvılar sıçradı ağzından.
Bilgisi olan var mı? Ne yapmam gerekiyor? Yaşadığım yerde veterinerler kuşlar ile ilgilenmiyorlar o yüzden götüremiyorum.

Fotoğraflar bu şekilde

Ekli dosyalar

• 6E5CD18F-8C6C-4FB9-843E-472AFF8E4380.jpeg
    6E5CD18F-8C6C-4FB9-843E-472AFF8E4380.jpeg
    1.5 MB · Görüntüleme: 13
  • 32D3F451-9327-44C5-BA70-C0FA82D348DB.jpeg
    32D3F451-9327-44C5-BA70-C0FA82D348DB.jpeg
    1.4 MB · Görüntüleme: 11
Zehirlenme durumu gibi ya da ilerlemiş bir rahatsızlık. Genelde bu evreden geri dönmek çok zor oluyor. Yem değişikliği yakin zmaanda yapıldı ise yeni ürün alınız, kafes pasliysa yenileyiniz.
Zaman kaybetmeden veteriner görmeli

Zehirlenme durumu gibi ya da ilerlemiş bir rahatsızlık. Genelde bu evreden geri dönmek çok zor oluyor. Yem değişikliği yakin zmaanda yapıldı ise yeni ürün alınız, kafes pasliysa yenileyiniz.
Dün gece ölür diye düşünmüştüm ama hala yaşıyor lakin yine aynı şekilde halsiz ne yem yiyor ne su içiyor olduğu yerde duruyor. Bugün petshopa gittim durumu anlattım ve bana bir ilaç verdi onu kullandım biraz da zorla olsa su içirdim hiçbir şekilde bir şey yemiyor ama bakalım hayırlısı inşallah yaşar.

Ne yazık ki yaşadığımız yerde veterinerler kuşlarla ilgilenmiyorlar o yüzden tek çare petshoptu, elimden bu kadarı geliyor bakalım hayırlısı.

Geri