Muhabbet kuşum kaşınıyor

Metin BİLGİN

iyikus.com Üyesi
Merhaba Arkadaşlar

Çok sık olmasa da bazen muhabbet kuşum kafesinin oraya kafasını sürtüp kaşınıyor. Aslında kendisi banyo yapmayı da sever ama neden olur bi sıkıntı olabilir mi?

Ben yürüyemiyorum da internet üzerinden sipariş verilebilecek bu durumda kullanılan ilaç veya doğal önerileriniz var mı?

Çözüm
Facebook üzerinden satan yerleri bulabilirsiniz. İnternette satilmayabilir. Grpet, petmarket ya da akyolkardeslere telefon edip sorulabilir. Yahut facebook üzerinden örneğin çırpan pet ile iletişim kurabilirsiniz
Merhaba Arkadaşlar

Çok sık olmasa da bazen muhabbet kuşum kafesinin oraya kafasını sürtüp kaşınıyor. Aslında kendisi banyo yapmayı da sever ama neden olur bi sıkıntı olabilir mi?

Ben yürüyemiyorum da internet üzerinden sipariş verilebilecek bu durumda kullanılan ilaç veya doğal önerileriniz var mı?
Abi muhabbet kuşunuzun bu şekilde kaşınması normal hatta sağlıklı olduğunun göstergesidir. Siz yinede isterseniz muhabbet kuşunuz kısa videosunu birde dışkı fotoğrafını paylaşın Hocalar bakacaktır.
...

Merhaba, bir sorun olmasa bile dış parazitler için ürün kullanımı gerekiyor. Vilmectin almanizi tavsiye ederim.

Facebook üzerinden satan yerleri bulabilirsiniz. İnternette satilmayabilir. Grpet, petmarket ya da akyolkardeslere telefon edip sorulabilir. Yahut facebook üzerinden örneğin çırpan pet ile iletişim kurabilirsiniz

Çözüm
Alternatif olarak vilmectin dışında başka bir öneriniz var mı?
Ben Dış parazit için bitasonu önerebilirim. Güvercinler için yapılmış dış parazit damlası. Ben çok memmunum, tek kötü yanı fiyatı biraz daha fazla ve dozajı kaçırmamak gerekiyor. Yılda iki defa kullanıyorum. Sultan papağanıma ensesindeki tüyleri aralayarak 1 damla döküyorum ve döktükten sonra parazit mi başka birşey mi ne bilmiyorum ama ilk yarım saat içinde küçük siyah siyah şeyler dökmeye başlıyor. Ve hayvan rahatlıyor resmen. Dökülen şeyleri elime alıyorum bitte deil ama ne anlamadım. Bunu anlatmamın sebebi deriye kesinlikle giriyor ve işe yarıyor. Sultan papağanıma bir damla yaparken ilk kullanımımda muhabbet kuşuma da bir damla yapmıştım ama hayvan az daha canından oluyordu. Etkili bir ilaç olduğu için muhabbet kuşlarında kürdan yada kulak çöpü yardımıyla sürmek bile yetiyormuş. Bana çok az gelmişti bir damladan birşey olmaz demiştim ama yanılmıştım orasını kanatana kadar kaşımıştı o gün her ensesi kuruduğunda ensesini suyla siliyorduk ilacın etkisi gitsin diye, çok şükür birşey olmadan atlattık. Muhabbet kuşunuzda da dozajı ayarlarsanız rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Ürün de bu şekilde.
4EA1FD68-0962-4BE7-8B00-D3168E4A7802.jpegA7666FB5-8E3C-4556-A102-4A440BED6E8A.jpegADDA2988-9520-4F1A-B2E5-D9CAF2B90347.jpeg

Son düzenleme:
Geri