Muhabbet kuşum kusuyor

cikcikcitir

iyikus.com Üyesi
Merhaba muhabbet kuşum 5 6 gün önce kusmaya başladı bayağı kustu, yemini değiştirmiştim ondan kaynaklı olabilir diye düşünüp eski yemine döndüm. Ancak ertesi gün de biraz kustu ben de banyo yaptırdım tüyleri çok kirlendiği için. Üçüncü gün kuş kabarık halsiz durmaya başladı ve sürekli kusacakmış gibi hareket yapıyodu veterinere götürdüm soğuk algınlığı olmuş dedi ilaç ve aminoasit vitamin takviyesi verdi. Kullandıkça düzeldi gibiydi ama dün yine halsiz durmaya başlamış ve yem yemiyodu, marul verdim yem de yedirdim kendine gelmişti iyi gibiydi. Az önce bir uyandım dün yedirdiğim her şeyi kusmuş çok halsiz ölecek diye çok korkuyorum vetin verdigi ilaç hala bitmedi ama tamndüzelmişkejn yine böyle oldu

Resimleri

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220505-080832.jpg
    Screenshot_20220505-080832.jpg
    945.5 KB · Görüntüleme: 13
  • Screenshot_20220505-080826.jpg
    Screenshot_20220505-080826.jpg
    508 KB · Görüntüleme: 14
  • Screenshot_20220505-080942.jpg
    Screenshot_20220505-080942.jpg
    829.6 KB · Görüntüleme: 14
aslında iyileşme var yani veterinere götürdüğüm haliyle suanki arasında cok daha iyi ama bu sabah aşırı derecede kusmuş... İnşallah yarın kusma olmaz.

Hiç antibiyotik yok malesef :( farklı bi ilaç gerekirse istanbuldayım temin edebileceğim bi yer varsa alırım ne gerekiyosa yeter ki iyileşsin

aslında iyileşme var yani veterinere götürdüğüm haliyle suanki arasında cok daha iyi ama bu sabah aşırı derecede kusmuş... İnşallah yarın kusma olmaz.

Hiç antibiyotik yok malesef :( farklı bi ilaç gerekirse istanbuldayım temin edebileceğim bi yer varsa alırım ne gerekiyosa yeter ki iyileşsin

anladım

elinizdeki ilaç güçlüdür , kusma izlenen durumlara 3 günde bariz toparlama beklenir

iyileşme görmezseniz eczaneden bactrim şurup ve flagyl şurup almanızı öneririm. kendi 4in1mix ilacınızı yapmış olursunuz

Bugün çok daha iyileşmiş görünüyor bayağı hareketliydi iştahı da iyiydi. Ve bu zamana kadar hep kabarık duruyodu ama bugun hiç öyle durmadı. İlaca bikaç gün daha devam edicem inşallah tekrar hastalanmaz. Yardımlarınız için çok teşekkürler. Son bi sorum olucak ilacı bıraktıktan sonra herhangi bi takviye vermem gerekir mi

Toparlamasına sevindim. Evet multivitamin, probiyotik ve k vitamini yönünden zengin sebze, meyve ve ya takviyeler kullanmak gerekir. En az 1 hafta

Bugün çok daha iyileşmiş görünüyor bayağı hareketliydi iştahı da iyiydi. Ve bu zamana kadar hep kabarık duruyodu ama bugun hiç öyle durmadı. İlaca bikaç gün daha devam edicem inşallah tekrar hastalanmaz. Yardımlarınız için çok teşekkürler. Son bi sorum olucak ilacı bıraktıktan sonra herhangi bi takviye vermem gerekir mi

ilaca duruma göre 5-7 gün devam etmenizi öneririm

tedavi bittikten 2 hafta sonra, 3 gün kadar mikostatin şurup kullanırsanız antibiyotik kaynaklı oluşabilecek mantarı baskılamış olursunuz

Geri