Muhabbet kuşum kusuyor

serhatuz37

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar 4 yıllık bir muhabbet kuşum 1.5 haftadır hasta 1 haftadır da kusuyor.İki farklı veterinere götürdüm net bir şey demediler.Farklı iğneler oldu kusma ve bağışıklık iğneleri aynı gün etkiyi gösteriyor ama ertesi gün aynı sorun devam ediyordu.Şimdi de baya halsiz veteriner vitaform adlı ilacı kullanmamı söyledi yanına ek olarka vitamin ve probiyatik verdi.İnternette araştırdığımda bağırsak mantarı diye geçiyor ne yapmalıyım hiçbir şey yemiyor kuşum.

Dışkısı normal yeşil üstü beyaz
Kusması ise salyalı ve tanecikli

Genellikle kafesin altında köşe de duruyor
Kusması kendi yemini yedikten sonra oluyor. dal dari de kusmuyor.

Merhaba arkadaşlar 4 yıllık bir muhabbet kuşum 1.5 haftadır hasta 1 haftadır da kusuyor.İki farklı veterinere götürdüm net bir şey demediler.Farklı iğneler oldu kusma ve bağışıklık iğneleri aynı gün etkiyi gösteriyor ama ertesi gün aynı sorun devam ediyordu.Şimdi de baya halsiz veteriner vitaform adlı ilacı kullanmamı söyledi yanına ek olarka vitamin ve probiyatik verdi.İnternette araştırdığımda bağırsak mantarı diye geçiyor ne yapmalıyım hiçbir şey yemiyor kuşum.

Dışkısı normal yeşil üstü beyaz
Kusması ise salyalı ve tanecikli

Genellikle kafesin altında köşe de duruyor
Kusması kendi yemini yedikten sonra oluyor. dal dari de kusmuyor.

Muhabbet kuşuna iğneler ağır geliyor genelde keşke yaptırmasaydınız...

Dışkı resmi atarmısınız,,,

Oyla 0
Kuşun mutlaka beslenmesi gerekiyor. Eğer yem yemiyorsa elle besleme maması yapıp çay kaşığı ile yedirin mutlaka...

Oyla 0
Yemlerinizi değiştirin , şu durumda sadece dal darı yesin, bilinçsiz hekimler iğne yaptığı halde o kuş hayatta ise gerçekten şaşkınlık verecek bir durum. Dışkı fotoğrafı atın burada tecrübeli gözler yorumlayacaktır. Yarın sabah burayı arayın size en iyi burası yardımcı olur.
http://www.istanbulvet com/ (boşluğu silip nokta koyun)

Oyla 0
Muhabbet kuşuna iğneler ağır geliyor genelde keşke yaptırmasaydınız...

Dışkı resmi atarmısınız,,,

altını yeni değiştirmiştim kakasını yapar yapmaz atıcam ama pek bir şey yemediği için uzun sürebilir.

Oyla 0
Yemlerinizi değiştirin , şu durumda sadece dal darı yesin, bilinçsiz hekimler iğne yaptığı halde o kuş hayatta ise gerçekten şaşkınlık verecek bir durum. Dışkı fotoğrafı atın burada tecrübeli gözler yorumlayacaktır. Yarın sabah burayı arayın size en iyi burası yardımcı olur.
http://www.istanbulvet com/ (boşluğu silip nokta koyun)
Attığınız yer çok uzak ben Üsküdar da yaşıyorum maalesef. Yarın için hayvan hastanesinden randevu aldım. Muhtemelen kursağından ve kusmuğundan örnek alacaklar. Orada ki doktor maya mantarı olabilir dedi. Umarım yarına kadar yaşar.

Oyla 0
Attığınız yer çok uzak ben Üsküdar da yaşıyorum maalesef. Yarın için hayvan hastanesinden randevu aldım. Muhtemelen kursağından ve kusmuğundan örnek alacaklar. Orada ki doktor maya mantarı olabilir dedi. Umarım yarına kadar yaşar.
Açıkçası İstanbul da kuştan gerçekten anlayan yer verdiğim linkteki yer düşündüğüm etken varsa bildigim kadariyla ilaci da sadece orada

Oyla 0
Geri