htchaticeonem9
Forum Sakini
Bu konuyu bu saatte açmak zorunda kaldım. Çünkü kuşlarım abimin odasında ve Maviş'in uyurken çıkardığı vikvik sesi yüzünden abim uyuyamadığını söyledi. Maviş'in bu sorunu ilk geldiğinden beri ara sıra oluyordu çünkü aşırı yem tüketiyor. Üstelik şişman da. Bu sebeple çok iyi uçamıyor, ara sıra duvarlara çarpıp düşüyor hep. Dün yine kendini duvardan duvara çarptı ve duvarla dolabın arasına sıkıştı. Hemen kurtardım.
Hâsılı kelam, Maviş çok yem yiyen, obur bir kuş. Onun yem tüketimini azaltmasını istiyorum. Her gün spor olsun diye salıyoruz, uçuruyoruz ama o eninde sonunda yorulup uyumaya başlıyor. Uyurken de vik vikliyor. Kuyruk sekmesi yok. Kuyruğu kıpırdamıyor.
Paylaştığım video ilk aldığımız günlerde çekildi. O zaman da böyle vikvikliyordu. Yem kullanımını azaltmak adına neler yapabiliriz?
Hâsılı kelam, Maviş çok yem yiyen, obur bir kuş. Onun yem tüketimini azaltmasını istiyorum. Her gün spor olsun diye salıyoruz, uçuruyoruz ama o eninde sonunda yorulup uyumaya başlıyor. Uyurken de vik vikliyor. Kuyruk sekmesi yok. Kuyruğu kıpırdamıyor.
Paylaştığım video ilk aldığımız günlerde çekildi. O zaman da böyle vikvikliyordu. Yem kullanımını azaltmak adına neler yapabiliriz?