Pardon unutmuşum ben onuKuşunuzun videosunu ekler misiniz?
Görsel ve Video Nasıl Eklenir
iyikus.com ÜZERİNDEN GÖRSEL YÜKLEMEK İÇİN: Simgeyi tıkladıktan sonra "fotoğraf sürükle- ya da buraya tıklayın" açılır penceresini tıkladıktan sonra, açılan telefon içeriğinizden yüklemek istediğiniz görseli seçin. Görselinizi seçtikten sonra yükleme işlemi başlayacaktır. Yükleme ile...iyikus.com
Sesi fulleyip hoparlör'ü kulağınıza koyarsanız çıkardığı sesleri net bir şekilde duyabilirsinizKuşunuzun videosunu ekler misiniz?
Görsel ve Video Nasıl Eklenir
iyikus.com ÜZERİNDEN GÖRSEL YÜKLEMEK İÇİN: Simgeyi tıkladıktan sonra "fotoğraf sürükle- ya da buraya tıklayın" açılır penceresini tıkladıktan sonra, açılan telefon içeriğinizden yüklemek istediğiniz görseli seçin. Görselinizi seçtikten sonra yükleme işlemi başlayacaktır. Yükleme ile...iyikus.com
2gün önce kafese yerleştirdim böyle şeyler duymaya başladım çok can sıkıcı bir durum ayrıca bu muhabbet kuşlarımızın geçmişte birçok kez yavruları olmuş Pet Shop'cu yavrulu çift verecekti yavrulara bakmazlar vefat ederler yer değişikliğinden diye günahlarına girmek istemedim dolandırılma ihtimalimde de yok yüksek ihtimalle solunum sorunu varsada Pet shop'cu dayımız fark etmedi bu durumu ayrıca. bu kuşumuzda hapşırmada gördüm ve sesleri ağzından çıkartıyorNe süredir böyle?
üşütmüş olabilir ya da solunum sorunu yaşıyor başka sebeplerden
Yardımınız için teşekkür ederim deneyeceğim1 hafta gözlem yapınız hocam, ortam ısısını arttırıp sabitleyiniz ve vitamin + probiyotik takviyesinde bulununuz. Eğer tıksırma ve nefes alışı süreç sonunda düzelmez ise ilaç kullanmak gerekebilir.
Çift olarak satın almadığınız iyi olmuş bence. Doğru karar vermişsiniz
Taşınma esnasında üşütmüş olabilir ya da stres kaynaklı bağışıklığı azalmış olabilir. Bazı durumlarda kafese yaklaştığınızda benzer sesler çıkartabiliyorlar. Bu durumda stres, kaygı sebeplidir.