Muhabbet kuşum nefes sesi çıkarıyor

sudesnyy1

iyikus.com Üyesi
5 yaşında dişi Muhabbet kuşum var son 1 yıldır solunum problemi var bazen vik vik ses çıkarıyor gaziantep de anlayan veteriner yok doksiskilin etken maddeli ilaç kullandım ama sürekli olan öldürmesi geçmedi 3 4 aydır ise nefes alırken ses çıkarıyor ona bir şey olsun istemiyorum lütfen bilgisi olan benim ile iletişime geçsin

Ekli dosyalar

İşte bahsettiğim tam da bu işte. Kuşçunun dediklerine göre hareket ediyorsunuz. Bakteriyel solunum yolu enfeksiyonuysa neden daha önce antibiyotik kullandığınız halde geçmedi ?
öyle deyince bir an korktum peki ne yapmam gerekiyor elimdeki ilaçlar
röhhnfrn ataferia
Ornispecial Plus
doksiskilin
trıflucal
med tollyamin fırte
respiratory turbo
ve röhhnfrn ait diğer vitaminler var
ek olarak kombo mix ve yanındaki karaciğer ilacı gelecek o gelene kadar ne yapayım
şöyle bir şey var kuşum yeme ilgisi azaldı dal darısı kaynamış yumurta ve havuç marul vs veriyorum onları yiyor sağlık tohumu verdim az yiyor ama

röhhnfrn ataferia
Ornispecial Plus
doksiskilin
trıflucal
med tollyamin fırte
respiratory turbo
ek olarak kombo mix ve yanındaki karaciğer ilacı gelecek o gelene kadar ne yapayım
şöyle bir şey var kuşum yeme ilgisi azaldı dal darısı kaynamış yumurta ve havuç marul vs veriyorum onları yiyor sağlık tohumu verdim az yiyor ama
.

röhhnfrn ataferia
Ornispecial Plus
doksiskilin
trıflucal
med tollyamin fırte
respiratory turbo
@Selçuk YÜKSEL

Geri