Muhabbet kuşum ölüyor

İlker K.

iyikus.com Üyesi
Merhaba, kuşum 4-5 gündür tüy döneminde tüy döküyordu. Dünden önceki gün b vitamini takviyesi yaptım. Dün temiz su ve bugün de probiyotik vermiştim sabah. Kuşum öğlen 2 ye kadar iyidi yem yiyip duruyordu ama öğlen 2 den sonra birden yem yememeye başladı ve şimdi de ayakları tutmuyor kuş ölecek gibi bir şey yapmıyor. Dışkıları normalden biraz büyük ve şimdi siyaha döndü gibi ne yapmalıyım acil

Ekli dosyalar

• C43EA5A0-80DB-474A-A642-5E182E8593D0.jpeg
    C43EA5A0-80DB-474A-A642-5E182E8593D0.jpeg
    206 KB · Görüntüleme: 11
  • 70CAA726-114D-4238-A03B-CF49EADCDDAE.jpeg
    70CAA726-114D-4238-A03B-CF49EADCDDAE.jpeg
    306.9 KB · Görüntüleme: 11
Merhaba, kuşum 4-5 gündür tüy döneminde tüy döküyordu. Dünden önceki gün b vitamini takviyesi yaptım. Dün temiz su ve bugün de probiyotik vermiştim sabah. Kuşum öğlen 2 ye kadar iyidi yem yiyip duruyordu ama öğlen 2 den sonra birden yem yememeye başladı ve şimdi de ayakları tutmuyor kuş ölecek gibi bir şey yapmıyor. Dışkıları normalden biraz büyük ve şimdi siyaha döndü gibi ne yapmalıyım acil
Çok bilgim olmadığı için yanlış yönlendirmek istemiyorum ama ayağı tutmuyorsa felç geçiriyor/geçirdi.Dışkısında sanki kan var gibi ama emin değilim.Acilen veteriner görmeli.Sabahı göremeyebilir.

Güçten, kuvvetten kesilmiş gibi. Maalesef kötü görünüyor :(
Kritik saatlerinde. İlk aşamada ortam ısısını arttırmak gerekiyor. Elektrolit verilebilir enerjisini toplaması ve vücut ısısını koruması için. Bunun haricinde ACİL veterinerlik durumda :(

Kuşa dün verdiğim mamalar biraz işe yaramış galiba gece 2 gibi yem yemeye başladı ve şu an kendine geldi tüneğe vb çıkıyor. Dışkısı da yeşile döndü. Sizce sıkıntıdı neydi arkadaşlar? Zehirlenme vb olabilir mi dicem de zehirleyecek bir şey de vermedim. En son aldığım aspur zehirlemiştir dicem de onu da sanmıyorum

Ekli dosyalar

• ACA0D75D-6A52-4635-BE7F-3567CE4AC9C1.jpeg
    ACA0D75D-6A52-4635-BE7F-3567CE4AC9C1.jpeg
    298.9 KB · Görüntüleme: 3
Kuşa dün verdiğim mamalar biraz işe yaramış galiba gece 2 gibi yem yemeye başladı ve şu an kendine geldi tüneğe vb çıkıyor. Dışkısı da yeşile döndü. Sizce sıkıntıdı neydi arkadaşlar? Zehirlenme vb olabilir mi dicem de zehirleyecek bir şey de vermedim. En son aldığım aspur zehirlemiştir dicem de onu da sanmıyorum
Veterinerin görmesi lazım , lütfen bir veterinere gösterin

Geri