muhabbet kuşum plastik parça yuttu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pamuss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pamuss

iyikus.com Üyesi
Muhabbet kuşum, yem paketinin plastik ambalajını kemirmiş. Boğazına küçük ambalaj parçasının takıldığını düşünüyorum
Olay dün akşamüstü yaşandı.
İlk iki saat su içtiğinde huysuzlandı kusarken kafalarını salladıkları gibi salladı fakat herhangi bir kusma yaşanmadı.
İlerleyen saatlerde normal yemek yemeye su içmeye devam etti.
Süreç boyunca gayet hareketli keyfi yerinde gibi davrandı.
Bol bol su içti ve kumundan yedi.
Ancak bu sabah tüy kaçtığında dil çıkarttıkları gibi dil çıkarttı 4-5 kez.
Dışkısını olay anından beri kontrol ediyorum parçaya rastlamadım.
Şuan için normal gözüküyor fakat parçayı sindirmesi ve vücudundan atması için ona nasıl yardımcı olabiliriz.
Bu konuda nasıl bir yol izlemeliyiz.

www.hizliresim.com/16t2471

Thread 'Destek Konusu Açmadan Uyulması gerekenler' https://iyikus.com/konular/destek-konusu-acmadan-uyulmasi-gerekenler.11711/
İnceler misiniz?

Genelde bu tip parçaları kemirme davranışı sergileyip az tüketirler. Muhtemelen korkulacak bir durum yoktur ancak sindirim kolaylastiracak probiyotik ya da bağırsak düzenleyici kuş ürünleri tercih edilebilir. Kuş kumu varsa kuş kömürü ilave edilebilir ekstradan. Taze Nane ve kekikte sindirim için yardımcı olur

Thread 'Destek Konusu Açmadan Uyulması gerekenler' https://iyikus.com/konular/destek-konusu-acmadan-uyulmasi-gerekenler.11711/
İnceler misiniz?

Genelde bu tip parçaları kemirme davranışı sergileyip az tüketirler. Muhtemelen korkulacak bir durum yoktur ancak sindirim kolaylastiracak probiyotik ya da bağırsak düzenleyici kuş ürünleri tercih edilebilir. Kuş kumu varsa kuş kömürü ilave edilebilir ekstradan. Taze Nane ve kekikte sindirim için yardımcı olur
Genel durumu normal her zamanki gibi ama parçayı dışkısında bulamayınca içim içimi kemiriyor. İyi şeyler duymaya o kadar çok ihtiyacım vardiki çok teşekkürler. 1-2 damla zeytinyağı vermeli miyim sizce?

Geri