fatoscolak
Yeni Üye
Merhaba muhabbet kuşum salla baş olmu ne yapmalıyım yardıma ihtiyacım var
Kuşum bu şekilde dönüyor kardeşim iki gün önce hediye olarak almış ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilir misinizKuşunuzun kısa bir videosunu ve dışkısının resmini ekleyin kontrol edelim. Ve kuşta gözlemlediğiniz bütün sorunları yazın...
Görsel ve Video Nasıl Eklenir
Yani dönme seviyesi ve hastalığın ilerleyişini düşününce kapsamlı bir tedavi gerekiyor. Salmo mix gibi ürünler veya bu konuda daha etkili olacak baytril temin edebilirsiniz.
Ben de böyle düşünüyorum bir çok güvercinimiz var ve daha önce de muhabbet kuşu baktım hiç böyle bir şeye denk gelmedim kafeste bunalıp oyun mu yaptı acaba diye düşünüyordum ama saldığımda yerde de aynı şekilde döndü oyun gibi gelmiyor banaTepeli kuşlar için bu tip söylemler var ancak ben bunun doğru olduğunu düşünmüyorum.
Kafa çevirme nörolojik bir probleme işaret eder ve altında bir çok sebep olabilir. En başta dışkıyı görüp tahminde bulunarak tedaviye başlamak gerekir. Dışkısını net çekip paylaşın.Ben de böyle düşünüyorum bir çok güvercinimiz var ve daha önce de muhabbet kuşu baktım hiç böyle bir şeye denk gelmedim kafeste bunalıp oyun mu yaptı acaba diye düşünüyordum ama saldığımda yerde de aynı şekilde döndü oyun gibi gelmiyor bana
Dışkısı koyu yeşil ve ishal kanarya ama kuş ilk geldiğinde hiç bir şekilde bunlar yoktu birden bire oldu hepsi aspur yem verdim ishali dursun diye vitamin falan ekledim suyuna ama geçmedi şuan aldığımız yerde çalışan bir abi bakıyor ama hiç bir şeyi yok diyor bana çok inandırıcı gelmediKafa çevirme nörolojik bir probleme işaret eder ve altında bir çok sebep olabilir. En başta dışkıyı görüp tahminde bulunarak tedaviye başlamak gerekir. Dışkısını net çekip paylaşın.