resmide atarmısın
En son sizin önerinizle 10 mayısta söylediğiniz dozajda kullandım 3 gün boyunca.Kusma ne zaman başladı? Farklı birşey yedi mi kuş?
Triflucanı en son ne zaman ve hangi dozajda kullandınız?
Kusma şimdi başladı tüm midesini boşalttıKusma ne zaman başladı? Farklı birşey yedi mi kuş?
Triflucanı en son ne zaman ve hangi dozajda kullandınız?
En son sizin önerinizle 10 mayısta söylediğiniz dozajda kullandım 3 gün boyunca.
Farklı bir şey yemedi fakat dışarda olduğu zaman dışkısını yiyor. Asla engelleyemiyorum. Sebep bu mu bilmiyorum ama…
Başka yollamam gereken bir şey varsa yollayayım. Kusarken videosu vs.Kusma mantar kaynaklımı yoksa bakteriyelmi yada başka bir sebeptenmi emin olamadım malesef. Diğer arkadaşlarda müsait olunca yorumlarını yaparlar.. @Doğanay Y. @neanderthalensis
Başka yollamam gereken bir şey varsa yollayayım. Kusarken videosu vs.
Bu durum daha önce de oldu bu arada 2-3 kez fakat sonrasında iyileşmişti.
Teşekkür ederimŞuan için zencefil çayı yapıp suyuna 3'te bir oranında ekleyin. Bu bulantıya iyi gelir kuşu rahatlatır bir süre. Ancak dediğim gibi sorunu anlamadan başka birşey önermem mümkün değil..
Geçen gün de konuşmuştuk bu konuyu hatırlarsanız. Odada kocaman bir aynalı ünite var. Salyalı kusma ve halsizlik olur mu kızgınlık döneminde? 11 aylık erkek kuşSalyalı kusma durummlarında yapmanız gereken ilk tedaviyi uygulamışsınız. Tedavi sonrasında toparlamış olması gerekirdi. Hangi yem ve ne süre ilaç kullandınız. Dışkılar iyi duruyor ayrıca. Kızgınlıktan kaynaklı bir kusma durumu da olabilir. Kafeste ayna kullanıyor musunuz?
Halsizlik derken kusmadan sonra yani. Onun dışında bir halsizliği yok gayet enerjik. Hatta kustuktan sınra bile öttü konuştuKusura bakmayın @GreenPue . İnanılmaz fazla benzer içerikli sorun yazıldığından bireysel olarak unutuyorum. Bu nedenle kapsamlı tekrar anlatım ya da belirtilmesi gerekebiliyor yeni bir konu açıldı ise. Kızgınlık döneminde halsizliğin belirgin olarak olmaması beklenir.
Şu an hiçbir sorunu yok oyunlar oynuyor vs.Kusma durumu bir çok hastalığın ilk belirtilerinden biri olduğu için ve normal gündelik davranışlarını da kapsadığından sağlıklı yorum yapmak çok güç.
Probiyotik daha önce kullanmadım, trendyolda baktım ama yorumlarda hep sahte vb. şeyler gördüm güvenilir bir yer bulamadım. Peçete koyuyorum ama onu kemiriyor o yüzden kaldırmak zorunda kalıyorumne sıklıkla probiyotik türevi ürünler veriyorsunuz? Boyama oluyor mu anlayamadım kağıt havlu kullanmadığınız için