Şimdi peçeteyi koydum, dışkısını tekrardan atacağım.petmarketburada, hobipet, akyolkardesler gibi sitelerden ürün alınabilir.
Akyol kardeşlerin yeri fatihte. Vefa bozacısının oralarda. Gidip direk temin edilebilir siparişin gelmesini beklemek istenilmiyorsa. Ben bugün gidip aldım kendi yerlerinden.petmarketburada, hobipet, akyolkardesler gibi sitelerden ürün alınabilir.
Triflucan’ı eczaneden temin ettim fakat geçen sefer aldığımda toz halindeydi. Bu şurup halinde. Kaç damla damlatılmalı suluğa? Veya bir farkı var mı bunun sıvı olmasının?probiyotik röhnfried entrobac olabilir
Triflucan’ı eczaneden temin ettim fakat geçen sefer aldığımda toz halindeydi. Bu şurup halinde. Kaç damla damlatılmalı suluğa? Veya bir farkı var mı bunun sıvı olmasının?
Önceki aldığım triflucan toz halindeydi, bu şurup sıvı olduğu için sordum@neanderthalensis gönderdiği linkteki gibi uygulanmalıdır. Triflucan minimum 5 gün devam ediniz
Şu anda bir şey denedim ve yalayıp yuttu triflucan’ı. Az bi şey çay kaşığına koydum. Yedi resmen kaşığı çok sevdi Triflucan’ı . Ağzına damlattırmıyor ama bu şekilde kendisi tüketiyor. Bir farkı yoktur diye düşünüyorum?@neanderthalensis gönderdiği linkteki gibi uygulanmalıdır. Triflucan minimum 5 gün devam ediniz
1-2 damla kadar veriyorum. Su çok az içiyorlar çünkü ne kadar içiyor takip edemiyorum.Sorun olmayacaktir. Dozaj aşımına dikkat ediniz
Sorun olmayacaktir. Dozaj aşımına dikkat ediniz
Bir sorum daha olacak.Sorun olmayacaktir. Dozaj aşımına dikkat ediniz