Muhabbet kuşum sürekli esnedi. Neden olabilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LilaLa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

LilaLa

Yeni Üye
Öncelikle merhaba ben bu formda yeniyim. Benim muhabbet kuşum bugün öğle saatlerinde odadayken ben esneyince o da öyle yapmaya başladı. Normalde esnerler bilirim ama hiç durmadan esnemeye devam etti. Ben de belki sıcaktır oda havasızdır diye ilk önce balkona götürdüm. Biraz hava aldı. Sonra odaya geldim odayı havalandırdım. Kuşu da odaya koydum. Yapmayı kesti. Oda havasız da değildi o zaman. Sıcaklık ne 18 ve daha altındaydı ne de 25 ve daha yükseğindeydi. Tam 21,5 dereceydi. Bu arada artık yapmıyor. Acaba neden öyle yapmış olabilir?

Merhaba, yetersiz uyku, yorgunluk, temiz hava azliginda esneme oluyor. Başka bir açıklaması yok maalesef ?

Oyla 0
Saolun. Söylediğiniz için teşekkürler. Artık yapmıyor zaten ben temiz hava azlığından dolyı olduğunu düşünüyorum sizin yanıtınız ile birlikte. Yetersiz uyku olduğunu düşünmem. Akşam saatlerinde kendisi içeri girer ve hep onu rahatsız etmemek için pek o odaya gitmeyiz. Oda değişikliğinden de rahatsız olur diye. Yorgun gözükmüyordu. UMarım başka bir sebebi yoktur diyelim.

Oyla 0
Geri