Muhabbet kuşum sürekli kusuyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan asaneb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

asaneb

iyikus.com Üyesi
Muhabbet kuşum hiçbir şeyi yokken bu sabah bütün yemlerini kusmaya başladı. Ayrıca sıvı dışkılıyor. Kusarken sıvı birşey çıkarıyor ve yüzünü ıslatıyor . Sürekli hareketsiz ve kafesin zeminine iniyor . Lütfen yardım edin . Veterinere goturemediğim için petshopa gittim ve isadur ile ozzy vit bird power enerji vitamini verdi .

Selamlar bugün dal darı koydum ve azda olsa yiyor ama su içince direk tamamını kusuyor . Susadığı belli fakat direk kusuyor . Ne yapmam lazım ? Herhangi bir mama öneriniz varmı?

İlaç kullanılıyorsa mama bu süreçte vermemelisiniz. Tedavi sonrası daha uygun olacaktır.

İlaç kullanılıyorsa mama bu süreçte vermemelisiniz. Tedavi sonrası daha uygun olacaktır.
Bugün kuşum daha hareketli . Dün 2. Antibiyotikten sonra günler sonra ilk defa öttü ve konuştu . Ayrıca dal darı yeyip ve su içip kusmadı. Bugün kabarık bir şekilde duruyor ve hala biraz yorgun fakat önceki günlere göre daha iyi .
Poposunda dışkısından kalan siyah leke var onu gagasıyla almaya çalışıyor .

Bugünkü dışkısı : pye7kx8.jfif

Bugünkü hali : rnkjybi.jfif

Hala dışkısı bozuk. İlaç kullanımı bittiğinde parlak yeşilimsi dışkı görünümünün azalması gerekiyor. Düzelme olmazsa başka bir ürüne başlanabilir.

Önerildiği gün kadar kullandıktan sonra durum güncellemesi yapın lütfen. Hala sorunlu görünüyor dışkısı.

Önerildiği gün kadar kullandıktan sonra durum güncellemesi yapın lütfen. Hala sorunlu görünüyor dışkısı.
Merhabalar , 3 gün antibiyotik kullandıktan sonra dün antibiyotik vermedim. Kuşun beslenmesinde sorun yok kusmadan yemini yeyip suyunu içiyor , dışkıları hala bazen cıvık bazen katı bir ekilde yapıyor . Bugün 1 saat içinde yaptığı 2 farklı dışkı :
1: 248l5g3.jfif
2: meywn1n.jfif
Antibiyotiğe devam etmelimiyim ?

Başlanan bir ilacın gününün tamamlanması uygun olacaktır. En azından 5 güne tamamlanmalı

Geri