Muhabbet kuşum sürekli uyuyor ve kabarık duruyor zaman zaman ishal yapıp tekrar normal yaptığı oluyor
@Doğanay Y. Hocam bir bakabilir misinizMuhabbet kuşum sürekli uyuyor ve kabarık duruyor zaman zaman ishal yapıp tekrar normal yaptığı oluyor
Merhaba dışkı resmini görebilirmiyiz temiz peçete üzerinde olacak şekilde
Röhnfried probiyotik veriyorum asılı kafesinde almayın derken kafesten mi çıkarmayayımProbiyotik ve elektirolik verebilirsiniz
Elinizde varmı ? Dışkı çok sorunlu değil tüy dönemine giriyor olabilir bur süre içinde salmayın efor sarf etmesin
Salmayın demek istedim ne ölçüde ve sıklıkta veriyorsunuzRöhnfried probiyotik veriyorum asılı kafesinde almayın derken kafesten mi çıkarmayayım
Haftada 2-3 tam dolu suluğa mercimek tanesi kadarSalmayın demek istedim ne ölçüde ve sıklıkta veriyorsunuz
Haftada 2 kez vitamin olarak immun44 veriyorum hocam ortam ısısı 23-24 derecelerde bahsettiğiniz tohumları temin edip vereceğimTüye başlayacak gibi görünüyor Onun stresi veya karın ağrısı var gibi. Bu tip durumlarda ortam ısısını biraz arttırınız, b kompleks vitamin veriniz. Mümkünse yeminde perilla, kenevir, sorgum darısı, keten tohumu, tüketiyorlarsa aspİR tohumu, chia tohumu gibi alternatifler sunulabilir. Omega yönünden zengin tohumlar mutlaka ayrı bir kapta haftada 1/2 kez verilebilir. Bu tohumların bir çoğu sağlık tohumu karışımlarında mevcut.