Muhabbet kuşum sürekli vikliyor

GörkemL

iyikus.com Üyesi
Merhabalar arkadaşlar.Yaklaşık 6 yaşında olan muhabbet kuşum bir anda viklemeye başladı.Genellikle gece uyurken veya uçarken yapıyor.Uçamakta da zorlanmaya başladı.Dışkısını ve tüylerine yapışan dışkı kontrolünü yaptım ancak pek bir anormallik yok gibi.Acaba sorun neden olabilir.Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhabalar arkadaşlar.Yaklaşık 6 yaşında olan muhabbet kuşum bir anda viklemeye başladı.Genellikle gece uyurken veya uçarken yapıyor.Uçamakta da zorlanmaya başladı.Dışkısını ve tüylerine yapışan dışkı kontrolünü yaptım ancak pek bir anormallik yok gibi.Acaba sorun neden olabilir.Yardımcı olursanız sevinirim.
Bir videosunu ve dışkı resmini paylaşın.

Destekleriniz için teşekkürler.Dün gece daha kötü olunca veterinere götürdüm.Bakteriyel bir enfeksiyonmuş birkaç ilaç ismi söyledi ancak bulamadım.Forumda monodoks kapsül önerilmiş onu almak durumunda kaldım.Nasıl kullanacağım ne kadar kullanacağım hakkında bilgisi olan var mı?

Geri