muhabbet kusuma tedavi yaramiyor

helyesa

iyikus.com Üyesi
merhabalar benim 5 yaşında bir muhabbet kusum var. son bir haftadir hasta. istahsizlik, halsizlik, kusma, ses kisikligi gibi durumlar soz konusu. veterinere goturdum antibiyotik verdi. uc gun kullandik sonra duzelme olmayinca kursak mantarı olabilir dedi ve bu seferde mikositin sabah aksam 0,1ml siringa ile agizdan alacak dedi veteriner. mikositinin de ucuncu gunundeyiz ama herhangi bir iyileşme belirtisi yok. kusun sorunu tam olarak nedir anlayamiyoruz.

merhabalar benim 5 yaşında bir muhabbet kusum var. son bir haftadir hasta. istahsizlik, halsizlik, kusma, ses kisikligi gibi durumlar soz konusu. veterinere goturdum antibiyotik verdi. uc gun kullandik sonra duzelme olmayinca kursak mantarı olabilir dedi ve bu seferde mikositin sabah aksam 0,1ml siringa ile agizdan alacak dedi veteriner. mikositinin de ucuncu gunundeyiz ama herhangi bir iyileşme belirtisi yok. kusun sorunu tam olarak nedir anlayamiyoruz.

Bana karaciğer gibi geldi,kusmasının geçmemesi,tedavinin bir işe yaramaması karaciğeri işaret ediyor,aynı problemi benim kuşta yaşıyor,kusması geçmiyor.Yediğini çıkarıyor sadece durumu takviyelerle azaltabiliyoruz.Ayrıca mikostatin sadece kandida mantarı tedavisinde geçerli,amfoterisin gibi geniş spektrumlu bir antifungal ilaç değildir.
Sen yinede karaciğer takviyesini uygula,uçur yağlanması azalsın.Sana karaciğeri düzene sokacak,içinde enginar bulunduran,böbrekleride düzenleyen tek takviye olarak powermax powerchol tavsiye ediyorum sedocholde iyidir fakat çoğu takviyede enginar yok,enginar karaciğer için çok faydalıdır.Bir an önce başla kuş rahat etsin.Karaciğer problemi olmasa bile en azından detox etkisi yapar ve sindirimi rahatlatır.Geçmiş olsun.
Şunuda ekleyeyim yağlanma var ise çaba ile yemesine dikkat edilerek,yağ yakıcılar kullanılarak düzelir,genetik ise ömür boyu takviye ilaç kullanması gerekir.Sizinki karın kısmında yağlanma gibi geldi bana.

Son düzenleme:
Merhaba, ilk verilen antibiyotiğin adını biliyor musunuz? Bu seviye hasta kuş için 3 günlük ilaç kullanımı yetersiz kalır. Dışkı görseli ekler misiniz?
Ağırlığını da belirtiniz

Kuşun videosunu ben açamadım. YouTube yada Google drive yükleyip linkini atarmısınız. Ve dışkılarının resminide atın. Veterinerin verdiği antibiyotiğin ismini biliyorsanız yazın..

Geri