Muhabbet kuşuma tümör için Veda PHYTOELITE METASTOP ilacı verildi .

caglacorak

iyikus.com Üyesi
Merhaba normalde buy ilaç kedi ve köpekler içinmiş fakat veterinerimiz tamamen bitkisel oldugunu ve dozu ona göre ayarladığını söyledi ve yannında da saf vitamin verererk suluğuna karıştırın dedi. Erkek kuşumun karın bölgesinde bir kitle varmış onu eritir dedi . Aynı zamanda bu kitle solunum sıkıntısına da neden oluyormuş onun için de metabolizma düzenleyici Veda PHYTOELITE HEALTHY HEART ilacını verdi. 6 ay boyunca kullanılmalıymış etkisini görebilmek ve düzelmesi için.Sizce bu ialçalrı kullanmalı mıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Kuşumun eşi yeni vefat etti ve şu sıralar taşınma ortam değiştirme gibi nedenlerden çok stres oldu ve korktu. Ölen eşindeki CRD denilen solunum hastalığının bulaşıcı olma ihtimaline karşı veterinere götürdüm hafif kanat seyirmesi ve hızlı nefes almadan dolayı . Yemesi içmesi yerinde, dışkısı normal ve herzamanki gibi çok şükür ötüyor. Tüm sorunlar bunlar. Yardımcı olursanız gerçekten çok sevnirim.

Veterinere götürebilirsiniz elbette. Size daha öncede yazdığım gibi muhtemelen başlangıç evresinde bir rahatsızlığı var kuşun. Bir süre vitamin ve minerallerle destekleyip ve beslenmesine çeşitlilik katıp gözlemleyin demiştim. Eğer rahatsızlığı artarsa ilaç başlamak gerekir diyede eklemiştim. Bunlara ilaveten beklemek istemiyorsanız şuanda veterinere götürüp hafif bir antibiyotik başlayabilirsiniz. Benim tavsiyelerim bu kadar geçmiş olsun...
Merhaba ilaçlar dün geldi . Bunları ne kadar süre kullanacağım bitene kadar mı?

Oyla 0
Merhaba ilaçlar dün geldi . Bunları ne kadar süre kullanacağım bitene kadar mı?

Benim önerdiğim ürünler ilaç değil vitamin mineral takviyeleri. Kuş iyileşse bile bundan sonra düzenli şekilde kullanın. Ürünlerin ağzını sıkıca kapatın ve buzdolabında muhafaza edin. Ürünleri dibine kadar bitirmenize gerek yok. Zaten de bitiremezsiniz. Ürünler bitmese bile 7-8 ayda bir ürünleri atıp yenisini almanız gerekiyor. Zira ürün açıldıktan sonra aç kapa yaptıkça ve hava aldıkça yavaş yavaş etkisini kaybeder ve bozulmaya başlar. Dediğim gibi 7-8 ay rahat gider. Ondan sonra yenilenmesi gerekiyor..

Kullanım şeklini daha önce yazmıştım...

Gerviti tam dolu suluğa 6 damla ekliyeceksiniz ve gün içinde bir iki sefer tazelerseniz iyi olur. Sıcaklardan dolayı çabuk bozulabilir.. Gerviti 5 günde bir kere düzenli uygulamanızı öneriyorum..

Vetasupra depollife ise tam dolu suluğa sadece 3-4 damla yeterlidir. Bu ürünü ise 10 günde bir kere düzenli uygulayın yeterlidir..

Oyla 0
Merhaba, bu önceden bahsettiğim muhabbet kuşum şu an hızlı nefes almaya başladı. Konuşmalardan hikayesini anlatmıştım .Sizin önerdiğiniz gerwit i ve vetaspura life düzenli kullanıyorum .Ne yapmam gerek veterinere götürüp antibiyotik tedavisi başlatmamın zamanı gelmiş olabilir mi? Videosu ve dışkısı şu şekilde:

Ekli dosyalar

Oyla 0
Veterinere götürebilirsiniz elbette. Size daha öncede yazdığım gibi muhtemelen başlangıç evresinde bir rahatsızlığı var kuşun. Bir süre vitamin ve minerallerle destekleyip ve beslenmesine çeşitlilik katıp gözlemleyin demiştim. Eğer rahatsızlığı artarsa ilaç başlamak gerekir diyede eklemiştim. Bunlara ilaveten beklemek istemiyorsanız şuanda veterinere götürüp hafif bir antibiyotik başlayabilirsiniz. Benim tavsiyelerim bu kadar geçmiş olsun...
Ama solunumu hızlanmış gibi görünüyor değil mi ben yanlış görmedim . Daha uzun videosu vardı ama sistem izin vermiyor . anlaşılıyordur videodan umarım . Çok teşekkür ederim

Oyla 0
Merhaba, aynayı çıkartmanızı önereyim başlangıç olarak. Dışkısı genel görünümü sağlıklı duruyor. Tüy dönemi başlamış. Kuyruk atması ya da biraz daha solunumla alakalı görünebilir şeyler bundan kaynaklı olabilir.
Yine de ne olur ne olmaz bir solunum yolu ilacı almak ya da veterinere danışmak iyi olabilir. Kuşlar hastalıklarını gizlemeyi çok iyi beceren canlılardır.

Oyla 0
Geri