Merhabalar, muhabbet kuşumda dışkı yapışma ve tüy problemi 1 senedir hep vardı veterinere de götürdük ama tam çözüm bulamadık. 1,5 haftadır durgunluk ve halsizlik var. Yeme içme sıkıntısı yok eskisi kadar sık aralıklarla yemese de yine yiyeceklere karşı ilgisi devam ediyor, düzenli olarak tartıyorum 42- 44 gr arasında değişiyor. Dışkı yapışma sorunu yüzünden popo kısmındaki tüyler döküldü nefes alırken tık tık ses geliyordu bu sebeple 3 gün boyunca sabah akşam su ile seyrelterek 1 damla hipradoksi verdim, onun dışında haftada 2 kez Ro200 probiyotik ve hasta oldugu icin 3-4 gündür daha önceki veterinerin vermiş olduğu immun44 multivitamin veriyorum 1 damla şeklinde. O ses kesildi ancak durgunluk yine devam ediyor sürekli uyuyor. 1 adet video ile birlikte dışkı ve poposunun fotografını ekledim. Bu arada kafesini değiştirmek istiyorum ancak çok fazla değişiklik sevmediği için onu da yapamıyorum henüz daha fazla strese sokmamak için. Veterinere götürebilirim ancak uzak kalıyor, benim yapabileceğim bir şey varsa yönlendirebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme: