Muhabbet kuşumda solunum yolu problemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mervepas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mervepas

iyikus.com Üyesi
ACİLLL!!! LÜTFEN YARDIMCI OLUR MUSUNUZ KUŞUM NEFES ALIP VERİRKEN VİK SESLERİ VE DEĞİŞİK SESLER ÇIKARIYOR YEME İÇME VE DIŞKISINDAN BİR PROBLEM YOK AMA SÜREKLİ SES ÇIKARIYOR SOLUNUM YOLU İLE İLGİLİ BİR PROBLEMİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM DAHA ÖNCE ÇIKARDIĞI SES SADECE GECELERİ OLUYORDU ŞUAN ARALIKSIZ BİR ŞEKİLDE SES ÇIKARIYOR VE SÜREKLİ HAPŞIRIYOR DEĞERLİ BİLGİLERİNİZE COK İHTİYACIM VAR🫸🏼🫷🏼

Bu şekilde bir video var
Zayıflamaya başlamış hali mi bu ?

Sormakta geç kalmışsınız keşke 1 ay önce falan sorsaydınız. Kuş dubaya dönmüş resmen. Şuan yapacağınız şey öncelikle nefes açıcı bir ürün kullanmak tedavi için değil de rahatlatmak için. Oilmix-s olabilir mesela. Şimdideb suluğunu çıkarın Yarın sabah kekik çayı yapıp verin. Evde okalüptüs yağı varsa yazın. Probiyotik ve multi vitamin edinmeniz gerekecek. Karaciğeri destekleyecek ürün temin etmeniz gerekecek aminovit olabilir bt amin forte olabilir.

Zayıflamaya başlamış hali mi bu ?

Sormakta geç kalmışsınız keşke 1 ay önce falan sorsaydınız. Kuş dubaya dönmüş resmen. Şuan yapacağınız şey öncelikle nefes açıcı bir ürün kullanmak tedavi için değil de rahatlatmak için. Oilmix-s olabilir mesela. Şimdideb suluğunu çıkarın Yarın sabah kekik çayı yapıp verin. Evde okalüptüs yağı varsa yazın. Probiyotik ve multi vitamin edinmeniz gerekecek. Karaciğeri destekleyecek ürün temin etmeniz gerekecek aminovit olabilir bt amin forte olabilir.
Hocam ben şehir dışındaydim kuş ailemle kalıyordu bana çok geç söylediler bu durumu öğrenir öğrenmez geldim yanına direk inanın onun için elimden geleni yapardım bilseydim kilo aldığında veterinere götürdüm röntgen çekemedik sadece biz kuşlardan çok anlamıyoruz diyip saldılar hep üniversite içinde şehir dışına gitmek zorunda kaldım duyar duymaz geldim o yüzden bugün sorabildim şuan geç mi kaldım bilmiyorim ama yine elimden geleni yaparım o iyi olsun yeter.röhnfried ataferia vat solunum destekleyici probiyotik var Multivitamin , BT var onları şuan kullanmaya başlayayım mı. Ek olarak bugün triflucal kullandırma ya başlamıştım onu kesip bu dediğim vitaminleri vereyim mi

Hocam ben şehir dışındaydim kuş ailemle kalıyordu bana çok geç söylediler bu durumu öğrenir öğrenmez geldim yanına direk inanın onun için elimden geleni yapardım bilseydim kilo aldığında veterinere götürdüm röntgen çekemedik sadece biz kuşlardan çok anlamıyoruz diyip saldılar hep üniversite içinde şehir dışına gitmek zorunda kaldım duyar duymaz geldim o yüzden bugün sorabildim şuan geç mi kaldım bilmiyorim ama yine elimden geleni yaparım o iyi olsun yeter.röhnfried ataferia vat solunum destekleyici probiyotik var Multivitamin , BT var onları şuan kullanmaya başlayayım mı. Ek olarak bugün triflucal kullandırma ya başlamıştım onu kesip bu dediğim vitaminleri vereyim mi
Trifuculan neden başladınız ? her tavsiyeye uymayın. Madem başlamışsınız 3 gün devam edin trifuculana. ağza mı damlatıyorsunuz suya mı katıyorsunuz. ?

Dal darı vermeyin, keten tohumu alın diyetine ekleyin, yulaf vermeye devam edin, kendir tohumu da eklemek fayda sağlar çoğu kişi bu tohumlar için kilo yapar der ama bilakis kilolu kuşun karbonhidrat alım miktarını azaltır bu tohumlar. Sorularıma hızlı cevaplar verin ki bir yol çizelim yarından itibaren.

Dal darı vermeyin, keten tohumu alın diyetine ekleyin, yulaf vermeye devam edin, kendir tohumu da eklemek fayda sağlar çoğu kişi bu tohumlar için kilo yapar der ama bilakis kilolu kuşun karbonhidrat alım miktarını azaltır bu tohumlar. Sorularıma hızlı cevaplar verin ki bir yol çizelim yarından itibaren.
Bunların hepsini yarın temin edeceğim sabahtan ondan sonra tekrar yazacağım buraya

B
Ağzından salya geldiğini neden söylemiyorsunuz. Eksik bilgi bizi yanlışa götürebilir. Yarın ağzını koklayın kötü koku var mı bir bakın
Bir veteriner buldum hocam yarın ona götüreceğim şehir dışında bir yerde yine buraya bilgi veririm röntgen çekilecek

Ağzından salya geldiğini neden söylemiyorsunuz. Eksik bilgi bizi yanlışa götürebilir. Yarın ağzını koklayın kötü koku var mı bir bakın
Hocam merhaba bugün veterinere götürdüm. Karnında büyük ihtimalle yağ bezesi oluştuğunu şişliğin ondan dolayı olduğunu söyledi aynı zamanda nefes sorunu da o yüzdenmiş röntgen çekilip o bedenin cerrahi işlem ile alınmadı gerektiğini söyledi ama röntgen esnasında kalp krizi geçirip ölme ihtimalinin de çok yüksek olduğunu söyledi bende çektirmedim haliyle röntgen ve cerrahi işlem ile karnında ki yağ bezesi alınamadı nefes sorunu da malesef ki devam ediyor. Veteriner hekim karnında yağ bezesi olduğundan ve nefes sorununun ses çıkarmasının o yüzden olduğundan emin sadece cerrahi yaptıramadik onun dışında başka bir tedavi yapamam dedi. Ben şimdi ne yapabilirim kuşum için 😑

Uzun sürecek bir sürece girmeniz gerekecek. Yağ yakıcı, nefes açıcı ve karaciğer destekleyici ürünler kullanmanız ve kuşu hareket etmeye teşvik etmeniz gerek. Ama günün önemli bir kısmında hareket etmeli. İlk zamanlar fazla zorlamadan, sonra gittikçe daha fazla zorlayarak

Uzun sürecek bir sürece girmeniz gerekecek. Yağ yakıcı, nefes açıcı ve karaciğer destekleyici ürünler kullanmanız ve kuşu hareket etmeye teşvik etmeniz gerek. Ama günün önemli bir kısmında hareket etmeli. İlk zamanlar fazla zorlamadan, sonra gittikçe daha fazla zorlayarak
Tüm bu ürünler elimde var hocam veterinerde hareketi söyledi onada yavaştan başlattım. Ek olarak antibiyotik başlattı inşallah bu süreci sağlığına kavuşacağı bir şekilde atlatırız destek, öneri ve zamanınız için çok teşekkür ederim

Geri