Muhabbet kuşumun ağzı kokuyor

nurcantk52

Yeni Üye
Selamlar muhabbet kuşumun ağızı 5-6 gündür kokuyor, vitaminli su koymuştum B, 1gün unutmuşum ya onu içti yada ıslanmış buğday vermiştim onu unuttum benim hatam komple. Kuşumun iştahı bizimle oynuyor ağız çevresinde beyaz vb tabakalar yok dışkısı normal, kursağına baktım oda normal kilosunda azalma göremedim. Yani sizce ne olabilir nasıl tedavi ederim. İnternette kursak mantarı falan diyorlar ama sadece bir belirti var.

Ekli dosyalar

• image-1780091378766.webp
    image-1780091378766.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 2
Bazen takviye sonrası tüye yapışanlar koku yapabiliyor. Nefes kokusu olduğundan emin olmak lazım. Kursak mantarı olabileceği gibi farklı bir durumu da işaret edebiliyor olabilir. Dışkı görseli ekler misiniz, kuşta kusma var mı?

Bazen takviye sonrası tüye yapışanlar koku yapabiliyor. Nefes kokusu olduğundan emin olmak lazım. Kursak mantarı olabileceği gibi farklı bir durumu da işaret edebiliyor olabilir. Dışkı görseli ekler misiniz, kuşta kusma var mı?
Hayır dışkısı normal bir kuşta olması gerektiği gibi, kusmada yapmıyor birde sanırım nefesle geliyor

genellikle kursak mantarı, sindirim sistemi enfeksiyonları veya üst solunum yolu sorunlarının birincil belirtisidir. Bu durum ihmal edilmemesi gereken ciddi bir sağlık sinyalidir. Veteriner imkanı varsa götürülmeli. Hangi sebepten kaynaklı bulunması gerekir yoksa deneme yanılma bir çok ilaç kullanmak gerekebilir :(

genellikle kursak mantarı, sindirim sistemi enfeksiyonları veya üst solunum yolu sorunlarının birincil belirtisidir. Bu durum ihmal edilmemesi gereken ciddi bir sağlık sinyalidir. Veteriner imkanı varsa götürülmeli. Hangi sebepten kaynaklı bulunması gerekir yoksa deneme yanılma bir çok ilaç kullanmak gerekebilir :(
Koku baya azaldı keyfi iştahı hala iyi atlattık galiba

Geri