Muhabbet kuşumun göğsü şişiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rodas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rodas

iyikus.com Üyesi
Muhabbet kuşumun özellikle uyuklamasana yakın göğsü şişiyor ve nefes alırken zorlanıyor. Normal zamanda hareketinde, yemesinde ve dışkısında hiçbir problem yok. Lütfen yardımcı olun veterinere götürmeye de çekiniyorum. Yolda hastalanır diye. Emin olmadan götürmek istemiyorum. Lütfen yardımcı olun benim için çok değerli

Çözüm
Herkese iyi günler. Tedavimizde 4. Günümüzdeyiz. Kızımın arada bir yaptığı nefes alma şeklinde iyi ya da kötü bir farklılık yok maalesef. Ama enerjisi çok şükür ki her zamanki gibi yerinde. Maalesef 10 gün şehir dışındayım tedaviyi kesmek zorunda kalacağım. 4 günün faydası olmuş mudur? Veteriner 6 gün demişti . Gelince devam etsem olur mu? 10 gün sonra
Başlanılan tedaviyi yarıda bırakmak doğru değil sanırım, arkadaşlar fikirlerini belirtirler ama ben başka bir şeyden bahsetmek istiyorum. Benim muhabbet kuşumun da kursağı şişti, çeşitli önerilerle değişik ilaçlar kullandım ve işe yaramadı. Daha sonra bir kuş veterinerine gittim ve sorunun tiroit olduğunu öğrendik. Tabii sizin durumunuz için de aynı şey olacak diye bir şey yok...
Merhaba, şehir dışındaydım ama anneme belirttiği şekilde söyledim ve tedaviyi tam yaptık bitirdik. Ancak bugün gözlemledim ve hâlâ uyurken sorunumuz devam ediyor. Onun haricinde normal oynarken veya dururken ki şeklinde hiçbir şişlik yok. İş ortantasyonuna başladığım için yarın veterinerin kaçta kapandığını öğrenip diğer güne götüreceğim
Yapabileceğiniz en iyi şey veterinere götürmek olur bu durumda. Geçmiş olsun

Geri