muhabbet kuşumun kafasında kellik ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hhavva
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hhavva

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar öncelikle böyle bı platform için teşekkür ederim.muhabbet kuşumun uzun zamandır devam eden bı burun akıntısı var veterinerlere götürdüm 2 defa ama sanırım çok anlamadılar ilaç verdiler kullandım ama tekrar ediyo aytıca burun deliklerinin üstünde kellik oluştu kaşınarak yapıyo sanırım bu problemler için bana neler önerebilirsiniz

Ekli dosyalar

• IMG_20221010_101642.jpg
    IMG_20221010_101642.jpg
    1.8 MB · Görüntüleme: 6
merhaba, daha net bir resim gelirse seviniriz. Orada sarımsı şişmeler gözlemledim, yayılmış bir mantar enfeksiyonu olabilir ama fotoğraf net olmadığından emin olamıyorum. Veteriner hekim hangi ilacı verdi bu arada?

merhaba, daha net bir resim gelirse seviniriz. Orada sarımsı şişmeler gözlemledim, yayılmış bir mantar enfeksiyonu olabilir ama fotoğraf net olmadığından emin olamıyorum. Veteriner hekim hangi ilacı verdi bu arada?
Merhabalar Şişme değil onlar burnundan gelen sıvı kuruyunca öyle oluyo oğlum temizliyo ben tutamıyorum.şırınga içinde sarı bı sıvıydı 5 gün ağzına damlattık.
Yeme içmesi ne durumda kursağı boş gözüküyor
Dışkı görselini paylaşırsanız temiz peçete üzerinde olacak şekilde
Yeme içmesinde yada günlük hareketlerinde bı sıkıntı yok bazen yemi yerken boğazına takılır gibi oluyo ama takip ediyorum hemen düzeliyo

Merhabalar Şişme değil onlar burnundan gelen sıvı kuruyunca öyle oluyo oğlum temizliyo ben tutamıyorum.şırınga içinde sarı bı sıvıydı 5 gün ağzına damlattık.

Yeme içmesinde yada günlük hareketlerinde bı sıkıntı yok bazen yemi yerken boğazına takılır gibi oluyo ama takip ediyorum hemen düzeliyo
Kısa bir video ve temiz peçete üzerinde olacak şekilde dışkı paylaşır mısınız

Geri