Başta orayı uyuşturmak için bir şey sürebilir miyim ? böyle canı cok yanar gibi. Gerçi yapabilir miyim bilmiyorumUru biraz riskli bir bölgede. Bilemiyorum yapabilir misiniz ama bistüri ile dikey küçük bir çizgi çekip içinde oluşan kisti almanız gerekiyor. Bu süreç az kanlı olur ama iki kişiyle yapmak gerekir. İç temizliği bittiğinde bölgeyi temizlemeniz ve antibakteriyel bir ürün sürmelisiniz.
videoda ek olarak bağlamış ama ben daha önce bağlamamı gerektirecek kadar geniş yüzeyde bir ur tedavi etmedim. Bu nedenle küçük bir yarık oluşmuş ise gerek yoktur.
Sirke ruhu işe yaramıyor maalesef. Ben tavsiye etmiyorum kesinlikle.Aktardan sirke ruhu alıp ur a günde 2 kez az az sürün.
Hocam çok işe yarıyor,kullanımına çok dikkat etmek gerek.Sirke ruhu işe yaramıyor maalesef. Ben tavsiye etmiyorum kesinlikle.
Miktarı iyi ayarlamak gerek, az az.Kuşun çok fazla canını yakıyor ürün ve kesin çözüm sayılmaz. Bu kesmeli işlem genelde çözüm oluyor
Karşıyaka'da bi petshop var Tuna sokağında o yardım edebilir. Kuşlarına iyi bakan tanıdığım tek petshop. Hatta 1 hafta garanti de veriyor kuşlara. Bi konuşun isterseniz.onu da bulamadım. İzmir'deki veterinerlerde bu işlem için aşırı maliyet cıkardılarama yıne de yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
İzmir'deki veterinerlerde bu işlem için aşırı maliyet cıkardılarama yıne de yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
çok teşekkür ederimKarşıyaka'da bi petshop var Tuna sokağında o yardım edebilir. Kuşlarına iyi bakan tanıdığım tek petshop. Hatta 1 hafta garanti de veriyor kuşlara. Bi konuşun isterseniz.
Rica ederim.çok teşekkür ederim