Muhabbet kuşumun Kanat Tüyü Çıkmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efxsd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Efxsd

iyikus.com Üyesi
Muhabbet Kuşumu Geçen Sene Yazın 1 2 Aylık Ken aldım 2024 Kışa Doğru 2 Haftalığına Şehir Dışına Çıktım Çok Samimiydik Oynuyordu Çok Güzel Uçuyordu 2 Hafta Yanlizliktan Sonra Tüylerini Çok Dökmüştü Ucamayip Yere Düşüyordu Aradan Bayağı Geçmesine Rağmen Hala Çıkmıyor

Ekli dosyalar

2 hafta evde yalnız mı kaldı ? Evde başka biri yok muydu ? Stres yapmış demekki. Nasıl bir diyeti var genel olarak ? Takviye kullanıyor musunuz ?
Hocam evde tek babam vardı fakat kendisi kuştan korkar ne kadar komik olsada 2 hafta evde biri vardı fakat ilgi görmedi yemi suyu değişti ilgi görmedi sürekli cikarirdim hayvanı 2 hafta kalınca gelince ucamadigini yere düştüğünu görünce çok üzüldüm kanat tüyleri yerdeydi kendisi kopmuş olamaz ne diyecgimi bilmiyorum bu olay geçen sene oldu yazın ozamandan beri çıkmıyor sadece yem su veriyorum gaga taşı var temizliğini değişimini sürekli yaparım şimdide kabarık halsiz eskiden beni görünce çıldırirdi şimdi oda yok dışkısi normal herşey normal sadece kabarık sürekli evde hamam gibi kombi kapanmıyor sürekli havalandıriyoruz ceyranda bırakmıyoruz şimdi hatırladım 2023 yazın aldık 2 3 aylıktı şimdi 2 yaşında olmalı ama yavru gibi hala gagası üstü beyaz altı hafif mavi nasıl yaparım ne önerirsiniz çoğu kişi ver başka kuş al diyor bende onlara sen doğmuş bebeğinde bişe çıksa kulak engeli atıp yenisinimi alırsın diyorum yazıktır günahtır satılmaz atılmaz ya böyle yada düzelmiş hali ile ömür boyu beslemeye ilgi göstermeye devam edeceğim yardımınız içinde şimdiden teşekkürlerimi sunarım allah razı olsun.

Muhabbet Kuşumu Geçen Sene Yazın 1 2 Aylık Ken aldım 2024 Kışa Doğru 2 Haftalığına Şehir Dışına Çıktım Çok Samimiydik Oynuyordu Çok Güzel Uçuyordu 2 Hafta Yanlizliktan Sonra Tüylerini Çok Dökmüştü Ucamayip Yere Düşüyordu Aradan Bayağı Geçmesine Rağmen Hala Çıkmıyor
Merhaba öncelikle Davranış biçiminiz için teşekkür ederim.🌸
Kanatlar açık şekilde resim
Dışkı resmi
Ayriyten ayaklarin ikisinide yakından gösterecek görsel eklermisiniz.

GÖRSEL YÜKLEMEK İÇİN:

hizliresim.com adresinden görsel linkini, açtığınız konuya kopyalayarak paylaşımda bulunabilirsiniz.

1- Yüklemek istediğiniz görseli seçin

Ekli dosyayı görüntüle 10378

2- Seçtiğiniz görsel yüklendikten sonra, çember içinde bulunan "yükle" simgesini tıklayın.

Ekli dosyayı görüntüle 10379

3- Yükle simgesini tıkladıktan sonra görseliniz başarılı bir şekilde hizliresim.com adresine aktarılacaktır. Bundan sonra yapmanız gereken sadece, çember içerisinde bulunan linki olduğu gibi kopyalayıp, sitemizde açtığınız konu içerisine yapıştırmaktır.

Ekli dosyayı görüntüle 10380

KONUYA VİDEO EKLEMEK:

streamable.com adresine gidin ve "upload video" seçeneğini tıklayın. Yüklemek istediğiniz videoyu seçtikten sonra yükleme işlemini başlatın.

Ekli dosyayı görüntüle 10381

Videonuz yüklenip işlendikten sonra, aşağıda ki gibi bir pencereyle karşılaşacaksınız. "Copy link" seçeneğini tıklayarak, kopyaladığınız linki açtığınız konu içerisinde paylaşabilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 10382

Halsiz genede serçe parmağım ile kafasını sevdiriyor eskisi gibi öpüyor ama halsiz normalde beni görünce öter bağrır sürekli zıplar durmazdı yerinde tırmanırdı oda yok şimdi böyle yem yiyor sıkıntı yok suda içiyor ama kabarık uyuyor

Dışkılar iyi. Ama kuşta keyifsizlik ve tüylerinde düzensizlik var. Kuşa enzim içerikli probiyotik, multi vitamin ve mutlaka çinko ve iyot da içeren multi vitamin takviyesi yapmak gerekiyor. Ayrıca çevrede ona stres yapan birşeyler varsa halledilmesi gerekir. Özellikle probiyotik ve multi mineral şart.

Dışkılar iyi. Ama kuşta keyifsizlik ve tüylerinde düzensizlik var. Kuşa enzim içerikli probiyotik, multi vitamin ve mutlaka çinko ve iyot da içeren multi vitamin takviyesi yapmak gerekiyor. Ayrıca çevrede ona stres yapan birşeyler varsa halledilmesi gerekir. Özellikle probiyotik ve multi mineral şart.
Hocam bi link atarmisiniz acaba cidden etkili gelirse alıp kullanacağım

Yazık cunki içim el vermiyor ucsa neşeli olsa süper olur dediğinizi tam olarak söylerseniz alıp kullanacağım

Probiyotiği ilk hafta hergün verin. Sonra sürekli olarak haftafa 2-3 kez yarım suluğa 6 damla.
Vitabol haftada 2 kez yarım sulığa 6 damla
Kolombine ilaç suluğuna koyacalsınız sürekli kafesinde duracak.

Probiyotiği ilk hafta hergün verin. Sonra sürekli olarak haftafa 2-3 kez yarım suluğa 6 damla.
Vitabol haftada 2 kez yarım sulığa 6 damla
Kolombine ilaç suluğuna koyacalsınız sürekli kafesinde duracak.
Tamamdır sipariş vereceğim inşallah keyiflenir artık yumurta falan veriyorum temizliyorum daha yavru gibi uçsun sürekli açık dursun bizim evimiz sıcacık sürekli vaktim olabiliyor ilgileniyorum ne zaman düzelir acaba inşallah düzelir

Prozim plus
Vitabol biri 190 diğeri 47 TL ikisini alıyorum dediğiniz gibi kullanacağım umarım düzelir

Şuan sürekli uyuyor halsiz bayağı yem yiyor dışkısı iyi

Geri