Muhabbet kuşumun Kanat Tüyü Çıkmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efxsd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Efxsd

iyikus.com Üyesi
Muhabbet Kuşumu Geçen Sene Yazın 1 2 Aylık Ken aldım 2024 Kışa Doğru 2 Haftalığına Şehir Dışına Çıktım Çok Samimiydik Oynuyordu Çok Güzel Uçuyordu 2 Hafta Yanlizliktan Sonra Tüylerini Çok Dökmüştü Ucamayip Yere Düşüyordu Aradan Bayağı Geçmesine Rağmen Hala Çıkmıyor

Ekli dosyalar

şimdi hocamaf buyurun biraz bu konularda cahilim siz daha iyi bilirsiniz kusura bakmayın bunların 3de iyleşmesi için kesinlikle gerekli değilmi bide ağır gelmezmi kuşa e halsizliği kanatları düzelip uçacak galiba sürekli uyuyor canlanmasına faydalı olacak kana tüyleri çıkmasındada

anlayın hocam veterinere götürmek istemiyorum fazla yardımcı olduğunuz için genede çok ama çok teşekkür ederim dediğim gibi emin değilim endişeliyim ondan soruyorum yoksa bunu verip farklı kuş alırım ama vicdanım el vermiyoryazık günah ondan yani, soruyorum ne zaman düzelir nasıl düzelir ağır gelirmi ilaçlar etki edermi canlanıp kanat tüyleri çıkıp uçarmı ondan soruyorum. Saygılar.

Üste attım elli kere dedim hocam sizin önerdiklerinizi aldım
Hocam en başta üslup gelir. Bu şekilde konuşamazsınız. Biz sizin kuşunuzun hastalığıyla görevlendirilmiş robotlar değiliz. Çok iyi niyetle size yardımcı olmaya çalışırken bu şekilde tepki almak beni üzdü.

Ben günde yaklaşık 10—15 hasta kuşun durumuyla dışkısıyla vs ilgileniyorum. Her birinin her dışkısının veya kuşla ilgili her gelişmenin aklımda kalması imkansız. Bazen benzer konular da bir birine karışıyor vs..

Dolayısıyla sizin her yazdığınız mesajın günlerce aklımda kalması mümkün değil. Veya her mesajda tüm eski mesajları incelemem de mümkün değil. Siz kuşta sadece tüy düzensizliği olduğunu söylemiştiniz ama resimlere göre ben hasta olabileceğini düşündüm ve dışkı resmi istedim bu kadar. Elli kere söyledim ne demek ?

Evet sizi anlıyorum belki tekrar dışkı paylaşmak size zor gelmiş olabilir. Peki sizin kuşunuzla uğraşmak neden bize çok kolay olsun. Her defasında konudaki sayfaların hepsini okumamızı gerektiren şey ne size göre ? Bir düşünün bakalım.

Hocam en başta üslup gelir. Bu şekilde konuşamazsınız. Biz sizin kuşunuzun hastalığıyla görevlendirilmiş robotlar değiliz. Çok iyi niyetle size yardımcı olmaya çalışırken bu şekilde tepki almak beni üzdü.

Ben günde yaklaşık 10—15 hasta kuşun durumuyla dışkısıyla vs ilgileniyorum. Her birinin her dışkısının veya kuşla ilgili her gelişmenin aklımda kalması imkansız. Bazen benzer konular da bir birine karışıyor vs..

Dolayısıyla sizin her yazdığınız mesajın günlerce aklımda kalması mümkün değil. Veya her mesajda tüm eski mesajları incelemem de mümkün değil. Siz kuşta sadece tüy düzensizliği olduğunu söylemiştiniz ama resimlere göre ben hasta olabileceğini düşündüm ve dışkı resmi istedim bu kadar. Elli kere söyledim ne demek ?

Evet sizi anlıyorum belki tekrar dışkı paylaşmak size zor gelmiş olabilir. Peki sizin kuşunuzla uğraşmak neden bize çok kolay olsun. Her defasında konudaki sayfaların hepsini okumamızı gerektiren şey ne size göre ? Bir düşünün bakalım.
Yok siz yanlış anladınız sıkıntı yok size teşekkürlerimi sunuyorum tekrardan haklısınız tabiki kusura bakmayın

Yani durumu kötü bana göre ya hocam rica ediyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
Yardımcı olmaya çalışıyorum zaten. Siz izin verdiğiniz sürece. Kuşta hastalık olduğu kesin. Daha önce video paylaşmış istediğimde güncel dışkılar yüklemiş olsaydınız çoktan tedaviye geçmiştik. Siz kuşta başka belirti yok kuş sağlıklı falan demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam.

Kuşta kuvvetle muhtemel psittakoz hastalığı var. Doksisiklin veya tetrasiklin etken maddeli bir antibiyotik edinip kullanmaya başlamalısınız. Aldığınız takviyeleri de eş zamanlı olarak suyuna eklersiniz. Hangi ilacı edinirseniz yazın. Nasıl kullanacağınızı söylerim. Toz formda olursa kullanım kolaylığı sağlar.

Yardımcı olmaya çalışıyorum zaten. Siz izin verdiğiniz sürece. Kuşta hastalık olduğu kesin. Daha önce video paylaşmış istediğimde güncel dışkılar yüklemiş olsaydınız çoktan tedaviye geçmiştik. Siz kuşta başka belirti yok kuş sağlıklı falan demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam.

Kuşta kuvvetle muhtemel psittakoz hastalığı var. Doksisiklin veya tetrasiklin etken maddeli bir antibiyotik edinip kullanmaya başlamalısınız. Aldığınız takviyeleri de eş zamanlı olarak suyuna eklersiniz. Hangi ilacı edinirseniz yazın. Nasıl kullanacağınızı söylerim. Toz formda olursa kullanım kolaylığı sağlar.
düzelmesi için bi ilaç tavsiye edermisiniz alıp ereyip bir an önce düzelsin hocam teşekkür ederim yardımınız için çoğu veteriner anlamıyor oturduğum bölgede bildiğiniz varsa götürebilirim veya acil götürün diyorsanız çünki uyuyor sürekli kabarık ya

Hızlıca dediğim etken maddeli bir ilaç alın. Vitaform sıklıkla veterinerlerin çoğunda olur. Doksimis veya benzeri doksisiklin etken maddeli ilaç olursa daha iyi olur. Bulamazsanız vitaform da olur.

Geri